lauantai 24. heinäkuuta 2010

Helsinki story continues and others

Nyt sain ongittua muitakin kuvia Hki:n reissusta.
Katselin tuossa äsken uutisia ja säätä...ja ei ole totta..ensi viikolla taas ihan törkeät helteet. En halua!! Nyt on saanut nukuttua hyvin ja ajatuskin on kulkenut, mutta nyt se taas loppuu sitten ensi viikolla. Kävin tänään pyöräilemässä 10 km lenkin, kun ilma oli just sopiva. Kämppää on myös pystynyt siivoamaan, kun  ei tule hiki pelkästä istumisesta.
Noh, jatketaan siitää Hkin:n reissusta.

Linnanmäellä tuli siis käytyä ja oli kyllä niin mukavaa! Tämä kuva on otettu maailmanpyörän kyydistä. Naamasta on näköjään meikki kadonnut, kun tuli käytä kaikenlaisissa kastumista sisältävissä laitteissa...Kuva piti itse ottaa, kun kanssamatkustaja tarrasi kaksin käsin kiinni tankoon ja ei suostunut irroittamaan otettaan. :DMaisemia korkealta..Sitten päästäänkin Musen keikkaan. Päälläni oli New Yorkista ostamani maximekko ja sen päällä uusi lemppari boleroni.Seuraava Musen keikka onkin sitten siellä Lontoossa parin kuukauden päästä. Niin täytyy varmaan tässä välissä paljastaa, että itse en ole niin suuri Musen fani..sen sijaan äitini on fanaattinen fani. Olen päässyt paljon matkustelemaan äidin fiksaation takia, niin mikäs siinä. :)

Ostoksilla tuli Hki:ssä käytyä myös ja tässä ostamani takki Lindexiltä. Matsku on tuollaista hieman kiiltävää ja hihoissa on aivan hurmaavat rypytykset.


H&M:ltä ostin ihan perustunikoita. Siellä valikoima oli taas odotetun huono, ainakin siis minun mielestä.

Täällä Seinäjoella on Vauhtiajot ja olin eilen pyörähtämässä siellä. Laitan siitä huomenna tarinaa ja esittelen Zizzin saapunutta vaatepakettia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti