lauantai 3. maaliskuuta 2018

Asukuvia

Laitan nyt tähän pari asukuvaa, jotka löysin kännykästä ja on ihan hiljattain otettu. :)
Ostelen nykyään tietty eniten Noshia itselle ja lapsille mutta katson kyllä toki esimerkiksi Yoursin ja Newlookin sivuja. Zalandolta tilasin itselleni tosi talvitakin, merkki on Newlook..ihan mukava että sitäkin merkkiä nykyään saa Zalandolta. Bonusta tulee tosiaan siitä, että palautus on maksuton ja toimitukset tulee nopeasti. Ainahan näin ei ole kun tilaa ulkomailta. Silloin yhden kerran Yours hukkasi pakettini ja sitä etsittiin ja etsittiin. Taisi kulua lähemmäs 2 kk ennen kuin paketti oikeasti tuli kotiini!

Tässä ensimmäisessä kuvassa olen NOSH Kickoffissa Hämeenlinnassa, joka pidetään aina uuden kauden alussa. Päälläni  on Noshin LUNA-jakku, koko XXL (50/52). Tunika on muistaakseni NewLookin ja pöksyt Noshin CARO-housut. Oikein mitään muuta housuja osaa enää pitääkään. :DTässä toisessa kuvassa on Nosh avoimet ovet täällä meillä kotona alkamassa, joten luonnellisesti päälläni Noshia. Päälläni on KIILA-liehukejakku XL (46/48). Tunika on SIIPI lh koossa XXL (50/52). Jalassa on tutut CAROT.

 Tässä on esittelyrekkini, eli nämä kaikki on mallikappaleita (kuvassa SS18). Näitä sitten esittelen kotikutsuilla ja näitä saa myös vapaasti sovittaa. Kaikki Noshin vaatteet ei mene päälleni, vaikka kaikista saakin sen koon XXL eli 50/52. Jos jotakuta kiinnostaa, niin osaan kyllä neuvoa ne toimivammat mallit pyöreille. :) Tarkoitus olisi saada omaa painoa hilattua taas alas. Salille ja hiihtoladuille tekee kovasti mieli mutta eka pitäisi saada tämä flunssani pois. Onneksi ei ole influessaa päällä muttaääni ollut käheenä jo 6 päivää.

No mitäs sanotte asuista? Onko ihan no no vai yes yes? :D

11 kommenttia:

 1. Hei, itseäni kiinnostaisi ainakin postaus Noshin isommista vaatteista, juurikin käyttämistäsi kokonumeroista. Mieluusti tilaa kivoja vaatteita jos sellaisia löytyy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä olikin yksi asu esittelyssä mutta on niitä toki muitaki vaihtoehtoja. Voin tehdä useamminkin postauksen kyllä näistä. :)

   Poista
 2. ihania asukokonaisuuksia sulla. oon aina ihaillut sun tyyliä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos. Tykkään kyllä vaatteista, sitä ei käy kieltämään. :D

   Poista
 3. Heips, käytän kokoa 54, olisiko tunikoista joku joka menisi siinä koossa myös?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olen nykyään myös kokoa 54, ennen 50/52. SIIPI- tunika koossa XXL menee ainakin minulle. Lisäksi KIILA liehukejakku menee varmasti koossa XXL, nämä sopii myös yhteen. CARO -housut koossa XXL menee varmasti kanssa, minulla on kovassa käytössä ne housut. Tässä postauksessa minulla on päällä tuo setti, jonka mainitsin. :) Voit laittaa vaikka sähköpostia satu.rinne@nosh-kotimyynti.fi Noshilla on aina maksuton palautautus ja vaihto. :)

   Poista
 4. Katsoin juuri sitä settiä ja näytti kivalta. Kiitosvastauksesta, laitan tilausta sinun kautta kunhan tutustun niihin.

  VastaaPoista
 5. Vielä palaan tuohon siipi tunikaan, onko siipi taskutunika samaa kokoa?

  VastaaPoista
 6. Alun perin olen nyt 54-kokoinen jo ennen 50-vuotiaita. Siipien koko XX: ssä on ainakin minulle. Lisäksi Cavly Fluff Jacket kasvaa varmasti koossa XMX, ne sopivat myös yhteen. Carlon housut ovat ehdottomasti kooltaan XMX, ja minulla on vaikeuksia käyttää näitä housuja. Tässä viestissä olen selittänyt sen. :) Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen satu.rinne@nosh-kotimyynti.fi Nashilla on ilmainen paluu ja vaihto ikuisesti. :)

  VastaaPoista
 7. cheap flight to lahore form every where around the world feel free to visit Pakistan as the best adventure country. spend time for creativity in the Pakistan.

  VastaaPoista
 8. В целях выполнения дорогостоящих проектов нужно возиться с мелкими заказами hydra2web com какой-то период. Следует понимать, что, стоимость за эти заказы не велика, но и особых квалификаций такая работа не требует. Как пример, заказчику требуется подтолкнуть сообщество или фото в социалке, именно тогда он выбирает работников, которые станут вступать в сообщества и оставлять хорошие сообщения.

  VastaaPoista