lauantai 17. maaliskuuta 2018

Kuulumisia

Heippahei

Täällä on sairasteltu taas vaihteeksi, miehen tuliainen Saksan matkalta oli flunssa. Se tarttui meihin kaikkiin todella nopeasti. Töissä silti ollaan jaksettu ja sillä tavalla ei ole ollut paha tauti. Tänä viikonloppuna miehellä on töitä ja itselläkin oli tänään Noshin puitteista töitä, joten onneksi isovanhemmat pääsi hoitamaan lapsia. Oikeastaan ei tunnu työnteolta, kun Noshia olen myymässä. Se on niin ihanaa kohdata ihmisiä, päästä palvelemaan asiakasta ja koska rakastan vaatteita, niin mikäs sen parempaa työtä. :)
Meillä on joka viikko oikeastaan joku yötä, niin tuo vierashuone on kyllä nin tarpeellinen. En ole ehtinyt kuvia tästä talosta ottaa mutta teen kyllä postauksen talosta vielä.

Meidän tyttö on innostunut opettelemaan kävelyä nyt ihan tosissaan ja on niin ihanaa ollut seurata, kun tyttö uskaltaa kävellä aina vain pitempiä matkoja. :)

Laitan tähän kuvia viimeiseltä viikolta, jotakin asukuvia sentäs otettu.

Noshilta tuli uusia lastenvaatteita ja pitihän niitä heti kokeilla meidän mussukoille. Poika on heti innokas kokeilemaan kaikkea uutta ja innokkaana poseeraa kameran edessä. Tyttö ei sitten pahemmin paikallaan pysy ja piponkin heitti heti menemään, onneksi poika sen laittoin päähänsä sentäs. :)
Kuvassa tytöllä päällä KURKI taskutunika ja pojalla BAND pipo koossa M ja paita on EASY ribbipusero koossa 98/104.


Joka päivä tulee lasten kanssa ulkoiltua ja näillä pakkasilla sitä ei ihan leggareilla pärjää ulkona. Itselläni on päällä Zalandolta tilattu NewLookin takki ja jalassa Ulla Popkenin ulkoiluhousut. Värikäs elämän Pipsan -blogissa oli keskustelua hyvistä ulkovaatteista ja minä kyllä liputan Ulla Popkenin vaatteita. Heiltä löytyy hyvin kokoja, materiaalit on laadukkaita ja tärkeimpänä itselle on että vaatteet näyttää oikeasti hyviltä! Yleensä plussamallistojen ulkovaatteet on omasta mielestä rumia mutta Ulla Popkenilla ei näin ole. :)
Harmittaa kun Kempeleen Zeppeliinissä oli Ulla Popkenin myymälä mutta nyt se oli jo suljettu, kun pohjoiseen mentiin joulun aikaan. 


En enää muista, että missä tuo alla oleva asu oli itselläni päällä mutta tosiaan tälläisessä asussa olen jossakin ollut. :D


Päällä siis Zizzin paita, joka on ollut ihan lemppareita ostamisesta lähtien. Paidan alla Zizzin pitsitoppi ja jalassa suosikkihousut eli Noshin CAROT.  Jalassa muuten ihan mahtavat Riekerin harmaat nilkkurit.

Mitäs teille kuuluu?

3 kommenttia:

 1. Eksyin blogiisi kun aloin etsiä Nosh avoimia ovia. Yllätyksekseni huomasin että toimit Vaasassa, ymmärsinkö oikein? Onko tulossa avoimia ovia lähiaikoina?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Kyllä, Vaasassa asun. Itseasiassa on tulossa, ensi viikon keskiviikkona eli 28.3. Naisten uutuuksia tulee 27.3, eli uutuudet on rekillä. :) Osoitteen saat sähköpostitse bunnymode@gmail.com tai satu.rinne@nosh-kotimyynti.fi

   Poista
 2. coolest shirt design i love it and want it also:) your dressing sense is very attractive and good but mine is very bad

  VastaaPoista