keskiviikko 7. maaliskuuta 2018

Esittelyssä Walk In Closet


Esittelen nyt tarkemmin meidän tuota pientä walk in closettia. Tilaahan tietty saisi olla tuossa enemmän mutta suunnittelu nyt ei tuottanut enemmän tilaa. Osa vaatteistani on vierashuoneen vaatekaapissa ja yksi laatikko vaatteita on vielä purkamatta. Eilen laitoin FB kirppikselle (Mutkaton & Tyylikäs plus kirppis) vaatepaketin myyntiin. Jos se ei siellä mene niin voin tännekin laittaa niitä myyntiin, mitä mieltä olette? Laitoin ne pakettina myyntiin, koska vaatteita on nyt 10 ja en jaksaisi kaikkia alkaa erikseen myymään. Tosin pakettien  ostajat on vähän enemmän kiven alla.

Vaatteita on ehkä edelleenkin liikaa, koska aluksi tuossa osiossani oli jotain 10 vaatetta. En ollut siis purkanut silloin vielä läheskään kaikkia vaatteita. Pärjäsin ihan hyvin niillä 10 vaatteella useita päiviä. Olisiko siis aika karsia vaatekaappia rajulla kädellä? Tietysti joihinkin vaatteisiin on tunneside, kuten mekkoon joka on ollut esikoisen ristiäissä päällä.

Mitä minulta sitten puuttuu vaatekaapista..vai puuttuuko mitään?
Huomasin, että pitkät treenitrikoot olisi hyvä olla kaapissani. Minulla on yhdet siniset Niken mutta haluasin mustat. Zalandolla itseasiassa on plussakossa Niken treenivaatteita, oletteko huomanneet? Ehkä tilaan sieltä. Samalla tekisi mieli mustaa Niken collegetakkia, sekin löytyi Zalandolta. En vieläkään ole päässyt kuntosalille asti, pitäisi kyllä mennä pitkästä aikaa. Nyt alkaa tämä flunssakin helpottamaan. :)
Lisäksi kaipailisin lisää tunikoita/mekkoja. Niissä on kiva olla joku juju, vaikea löytää sellaisia. Katselin NewLookin, Evansin ja Yoursin valikoimia, ei oikein ollut mitään sellaista "pakko saada" -vaatetta. :/

Mitä teidän vaatekaappi kaipaa? Ja voisiko se löytyä minun kaapistani? :D:D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti