torstai 27. heinäkuuta 2017

Vaatetilausta

Viime aikoina en ole hurjasti itselleni ostanut vaatteita, aina tahtoo mennä siihen että lapset saa uusia vaatteita. :D
Tänään kuitenkin sain paketin Noshilta, tiesittekö että heillä on vaatteita kokoon 50/52 asti? Minä en tiennyt vasta kun aloin edustajaksi.
Tilasin tämän ihanan Sara taskutunikan ja se oli päälläni hyvä vaikka nyt olen enemmänkin kokoa 52/54.

NOSH - sara taskutunika
Sovituskuvaa siitä minulla ei ole nyt vielä, koska olen mennyt tänään tukka putkella. Otan sen mukaan reissulle, niin sitten lupaan että otetaan kuvia! ;)

Tänään tehtii kauppakirjat tästä meidän nykyisestä asunnosta, eli tämä on nyt myyty mutta saadaan
o n n e k s i asua tässä siihen asti kunnes meidän talo valmistuu tammikuussa. Ostajilla ei ollut kiire muuttaa, todella harvinaista tälläinen!
Joskus se välittäjän vaihtaminen auttaa ja meille se toi tuloksia jo 2 viikossa. Ensimmäinen välittäjä myi tätä 4 kk ja sitten uusi välittäjä myi 2 viikossa. :D
Tämä on ollut tosi hyvä paikka asua ja kasvattaa lapsia, ei kyllä tästä olisi luovuttu ellei neliöt kävisi liian ahtaaksi. Kyllä varmaan tulee olemaan vaikeaa tammikuussa, kun pitää hyvästellä tämä meidän nykyinen asunto. :/


Nämä kaksi vilperiä tykkää kyllä varmasti asua uudessa osoitteessa, koska joka puolella meidän kadulla on hyvin samanikäisiä lapsia. Se on hienoa se! :) Sofia on nyt melkein jo 8kk, kasvanut hurjan nopeasti! Osaa jo istua hyvin ja liikkuu peruuttamalla joka paikkaan. :D On myös iloinen ja äänekäs tyttö. Milo on nyt 2,5-vuotias ja niin energinen pakkaus, että äiti ja isi ei pysy perässä.

Olemme lähdössä nyt toiselle kesälomareissulle. Mennään ensiksi Muumimaailmaan ja sitten sieltä mennään suoraan 23h risteilylle. Vielä sitten ensi viikolla on se työreissu Hämeenlinnaan mutta siinä ne tämän kesän reissut sitten olikin. Jos ensi vuonna sitten ulkomaille, kun raksaprojekti saatu kunnialla loppuun.

Palaan sitten seuraavassa postauksessa asukuvien pariin, lupaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti