lauantai 22. heinäkuuta 2017

Asuntomessut 2017 Mikkeli

Kävimme tällä viikolla Mikkelissä asuntomessuilla. Viime vuonna kävimme Seinäjoella ja sitä edellisenä Vantaalla. Asuntomessut on kyllä kiinnostava kohde joka vuosi, koska on niin mukavaa päästä katselemaan kauniita koteja ja tänä vuonna varsinkin niitä huikeita maisemia!
Meidän tontilta valitettavasti puuttuu järvimaisemat mutta minkäs voi. :D Meidän talon takaa menee sentäs lenkkipolku, eikös sekin ole jo jotain. Pääsee tehokkaasti kuntoilemaan kesäisin ja talvisin. :D

Pidin Mikkelin asuntomessuista paljon, ne maisemat ja talot oli kyllä niin enemmän minun tyyliä kuin asunnot Seinäjoella viime vuonna. Ihan ensimmäinen kohde oli Sievitalo Tunturikoivu 140, tämä kohde kiinnostikin suuresti koska on aika samanlainen mitä meille tulee, meille tulee vain isompi.

Heti toisena oli Design-talo Pala, totta kai tämäkin kiinnosti kovasti koska meille tulee Design-talo, ei tosin pala. Tässä talossa oli kiva käydä kurkkaamassa sisällä ja mennä sen jälkeen kyselemään edustajilta, että mikä kuului perusvalikoimaan ja mikä oli asukkaiden omaa valitsemaa. Meille tulee aika paljon muutoksia perusmalliin, oikeastaan meidän talomallia ei ole edes luettelossa kun sitä on muokattu niin paljon. Design-taloissa onkin loistavaa juuri tuo räätälöinti! Silloin tietysti hinta aina kasvaa, kun poiketaan perusmalleista ja valinnoista. Meillä tulee esimerkiksi omavalintainen takka ja keittiön kodinkoneet...ja hinta nousee. :D


Design-talo, Pala.

Design-talo, Pala.

Design-talo, Pala.

Sievitalo, Tunturikoivu 140.

Sievitalo, Tunturikoivu 140.

Sivitalo, Tunturikoivu 140.

Sievitalo, Tunturikoivu 140.

Sievitalo, Tunturikoivu 140.
Etukäteen odotin paljon Honkatalojen Wave-nimistä rakennusta mutta sitten kävikin niin, että se jäi kokonaan näkemättä. Alkoi nimittäin sataa vettä ja sinne oli koko ajan pitkät jonot. Skipattiin sitten se kokonaan ja mentiin uudestaan ihailemaan meille tärkeimpiä alkupään kohteita.

Tuossa ensimmäisessä Design-talon kuvassa näkyy i h a n a lankkupöytä. Olen niin ihastunut noihin, meille tulee ehdottomasti uusi ruokapäytä ja Stemman valikoimista löytyi meille sopiva lankkupöytä. En malta odottaa, että pääsen sisustamaan meidän uutta taloa! :)

Voisin laittaa vielä tähän asukuvaa asuntomessuilla, että näette millaisessa asussa siellä hiippailin. Asut täytyy miettiä nykyään pakosti. että missä pystyn imettämään helpoiten. Tuollakin imetin muistaakseni 3 kertaa, ihan taivasalla julki-imetystä. :D Tuolla messuilla oli muuten aivan mahtava iso leikkikenttä, jossa meidän Milo viihtyi loistavasti. Kyllä tuon alueen lapsilla tulee olemaan kivaa noin hienossa leikkipuistossa. Siellä oli mm. jätti iso liukumäki!


Siinä sitä ollaan tositoimissa. :D
Voin kirjoitella messuista lisääkin, koska kuvia sieltä on paljon. Onko siellä messuista kiinnostuneita? :)

15 kommenttia:

 1. Hei, Seinäjoen messut tuli myös nähtyä, Mikkeli jää välistä. Asuntomessuja enemmän mua kiinnostaa tuo sun kiva tunika :) Mistä se on, merkki?

  Mukavaa kesän jatkoa!

  -johanna-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Tuon tunikan/mekon ostin Miamin Forever21:sen liikkeestä vuonna 2013. :D Olen käyttänyt kyllä paljon. Tuossa on kiva tuo selkäosa, kokonaan pitsiä ja paljasta ihoa.

   Poista
 2. Ootpas ottanu massaa, sääli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta on että painoa on tullut. Yritetään tässä niitä saada pois. :)

   Poista
 3. Eikös imettäminen pitäisi laihduttaa ? Ei pahalla mutta miten voi turvota noin paljon..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se kaikilla toimi niin mutta esikoisen aikaan kyllä laihduin yli 10kg. :D

   Poista
 4. Kuvissa on vähän niinkuin kulahtanut versio sinusta. Sähän oot kohta värikkäänpipsan mitoissa o_O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä tässä on vähän kulahtanut olo kieltämättä on kun vauva heräilee yössä 5-8 krt ja tätä ollut 8kk jo....

   Poista
 5. Jopas on kurjaa kommentointia osalla.. Tsemppiä vauva-arkeen ja rakennusprojektiin! Olet aina tosi huoliteltu :)

  Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo näitä joskus aina tulee mutta ei mene ihon alle. :D Kiitos sinulle! :)

   Poista
 6. Sä oot aina tosi tyylikäs ja laitettu. Oon saanu sulta vinkkejä ja rohkeutta omaan pukeutumiseeni. Toivottavasti ehtisit laittaa asupostauksia enemmän...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riikka kauniista sanoistasi. :) Haluaisin laittaa asupostauksia enemmänkin mutta taas tänäänkin kuvat unohtui ottaa. Lähdettiin kiireellä ja sitten kun tultiin kotiin unohdin kuvat ja oli kyllä kiire syöttämään iltapuurot tytölle. :D

   Poista
 7. Onpas tullut kurjia kommentteja, lihomisista tai laihtumisista huomauttelu on aina tökeröä ja epäkohteliasta. Kenenkään ei tarvitse selitellä tai pyydellä anteeksi painon muutoksia, elämäntilanteet vaikuttavat ja välillä on tärkeämpiäkin asioita kuin painonvartiointi...

  Halusin vain tulla sanomaan, että sinulla on aina tyylikkäitä ja kauniita asuja ja vaatepostauksiasi olisi kiva lukea useamminkin. Sinulla on suomalaisista plussabloggaajista ehkä samaistuttavin, naisellinen ja ajaton tyyli. Hyvää kesän jatkoa!

  t. Lukija Tampereelta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä jännä miten paino jaksaa aina kiinnostaa ihmisiä, mikä ihme siinä on? :) Mutta kiitos lukija Tampereelta ihanasta kommentista!

   Poista
 8. Oot aina tyylikkään näköinen , oli koko mikä hyvänsä. Nyt toki ehkä vähemmän säteilevä kuin mihin olemme tottuneet mutta hyvästä syystä �� Noshin vaatteista olisi kiva nähdä kuvia sinin päällä, itsekin harkinnut tilaamista...

  VastaaPoista