sunnuntai 9. heinäkuuta 2017

Kuulumisia


Miten on kesä mennyt lukijoilla? Täällä menee vauhdilla ja ei olla vielä ehditty edes millekään kesälomareissuille. :D Mummulassa ollaan käyty ja vähän Tivolissa käyty samalla reissulla.
Meillä on suuntana ainakin asuntomessut  ja olisi kiva ehtiä käymään esimerkiksi Muumimaailmassa. Lisäksi reissua tulossa Hämeenlinnaan uuden työn merkeissä.

Taloraksa tietysti rajoittaa näitä tulemisia ja menemisiä vähäsen. Vaikka meille tuleekin talo avaimet käteen- palveluna, niin on tässä miettimistä vaan huh huh. Esimerkiksi sähkösuunnitelma työllistää tällä hetkellä, pakko miettiä valmiiksi kaikki pistorasioiden paikat, valaisimien paikat ja tv-piuhojen paikat ym. Mies tietenkin tekee suurimman osan mietinnästä mutta sisustussuunnitelmat teemme yhdessä. Pian mennään suunnittelemaan keittiötä, muuten on aika selvät suunnitelmat mutta keittiön välitila askarruttaa. Laatta on tietenkin se perinteinen mutta pitkällä aikavälillä ne saumat kerää likaa, joten lasinen välitila olisi sittenkin ehkä parempi.
Keittiö tulee muuten Topi-keittiöiltä, sieltä tulee lisäksi kodinhoitohuoneen kaapistot ja kylppäreiden kaapistot. Valitaan yksi mieleinen malli kaappien oviin ja teemme sillä samalla kaikki kaapistot juurikin kylppäreissä ym. Ei varmaan yllätä ketään, jos kerron että meille tulee aika paljon harmaata. :D

Onko siellä lukijoissa muuten ketään joka olisi samassa tilanteessa eli omaa taloa rakentamassa/rakennuttamassa?7 kommenttia: