sunnuntai 7. elokuuta 2016

Synttärit juhlittu

Synttärireissulta tultiin kotiin lauantaina ja tämä päivä onkin kulunut matkatavaroiden purkaessa, pyykkiä pestessä ja siivotessa. Olisi aina hyvä idea siivota ennen reissuun lähtöä mutta se ei näytä oikein koskaan toteutuvan.

Oltiin siis to-pe Viking Gracella ihan kahdestaan miehen kanssa. Mies osti matkan synttärilahjaksi. :)
Poika jäi vanhemmilleni hoitoon ja ensimmäistä kertaa olin tuosta pallerosta yötä erossa. Itkuhan siinä pääsi lähdön hetkellä. Poitsu ei tainnut edes ikävöidä meitä, kun oli niin kivaa mummolassa. Laivalla oli paljon pieniä lapsia ja tuli aina ikävä omaa poikaa. Mutta oli meillä siellä hauskaakin ja huomattavasti helpompaa liikkua, kun ei tarvinnut huolehtia tuosta taaperosta. :)

Meillä oli premium hytti ja siihen kuului aamupala hintaan. Aamupala oli taas hyvä mutta nyt kävi itselleni vähän ohraisesti. Mieheni haki automaatista appelsiinimehua ja ehdin ottaa siitä yhden kulauksen, kun suussa alkoi kova kirvely..ihan tuntui ikenissä ja kurkussa asti. Mehu myös maistui oudolta. Lähdettiin siitä sitten hyttiin ja edelleen kirveli. Menin päikyille ja heräsin siihen, että kieli ja suu oli turvonnut ja puhuminen oli vaikeaa. Soitin sitten heti infoon ja he sieltä ottivat yhteyttä sairaanhoitajaan. Hän tuli hakemaan minua sairastuvalle ja antoi Heinixiä, joka alensi turvotusta. En ole allerginen millekään ja en ymmärrä miten tuollainen reaktio voi tulla mehusta?

Aamupalaa.
En hirmuisesti shoppaillut laivalla, ostin vain YSL:n kulmakynän, Lumenen luomivärin pohjustusaineen ja äidilleni Rituals SPA:n tuotteita. Siellähän on myös Junarosea myynnissä mutta en löytänyt mitään mielenkiintoista.

Hyttimme sijaitsi ihan keulassa, oli ihan mielenkiintoiselta paikalla. :)

Näkymä meidän hytin ikkunasta.
Synttärilahjaksi sain äidiltäni Calvin Kleinin ison laukun. Se on kirkkaan pinkki, ihana. Löysin kuvan vastaavasta, itse en saanut otettua oikein hyvää kuvaa siitä näin illalla.

Ebay
Minulla on muuten kirppispöytä Fyndiksellä, paikkanumero on 164. Pidän sitä ainakin viikon vielä ellei sitten enemmänkin. Meidän pitäisi miehen kanssa ostaa Bugaboon sisarusrattaat ja niiden hintalappu on sellainen 1500eur, että tässä yritetään myydä kaikkea turhaa pois. Haluaako joku ostaa Stokkeen rattaat (Scoot)? Nekin on nyt myynnissä kun toinen on tulossa. :)

Otettiin muutama asukuvakin laivalla miehen kännykällä mutta meidän piuha on ilmeisesti rikki, niin en saa siirrettyä kuvia. Laitan nyt tämän yhden kuvan, jossa päälläni on Zizzin mekko. Eikö olekin jo komea masu? :D


5 kommenttia:

 1. Suosittelen kuukauden kokemuksella Carenan sisarusrattaita. Näppärät ja kulkee hyvin myös lenkkikäytössä. Hintalapusta saa ottaa melkein yhden nollan pois. :) Kuitenkin rattaiden käyttöikä on melko lyhyt...

  VastaaPoista
 2. Bumbleride Indie Twinit on myös ihan superit tuplavaunut!! Suosittelen lämpimästi lähes vuoden kokemuksella.

  VastaaPoista
 3. Ollaan tehty vertailuja ja kyllä nuo Bugaboot olisi meille parhaat, koska ne menisi jo nyt poitsulle, niitä pystyy nimittäin käyttämään yksistäänkin. Ihan loistava ominaisuus. Myös jälleenmyntiarvo säilyy hyvin. Mieheni on tarkka näissä asioissa. :)

  VastaaPoista
 4. Ihan sun normimaha, sori vaan!

  VastaaPoista