lauantai 13. elokuuta 2016

Päivän asua PowerParkissa

Eilen tuli kätytä Alahärmässä PowerTruck shows:ssa ja PowerParkin puolella tietty myös. Oli kyllä hurjan tuulinen ilma ja viileä myös. Onneksi laitoin päälleni Yoursin neuletakin, se lämmitti mukavasti. Nautin kyllä kun ei ole kuuma enää, pystyy näin raskaana ollessa tekemään asioitakin paljon enemmän. Just esimerkiksi siivoaminen helteellä on ärsyttävää.

Laitoin asuuni vähän väriläiskiä tällä kertaa, tuo Calvin Kleinin uusi laukku on niin ihana. Se on tosi hyvä kantaa olkapäällä ja mukavan tilava laukku. Tuolla laukussa kannoin kaikki pojan ruoat ja tarvikkeet, ei tarvinnut ottaa hoitolaukkua erikseen.


Päälläni on Evansin pinkki mekko/tunika Yoursin neuletakki, nahkamaiset leggarit Evansin ja kengät Adidas. Tuo laukku on siitäkin kätevä, että sitä voi käyttää myös käännettynä. Toinen puoli on musta, joten siitä saa ihan erilaisen laukun halutessaan.

Tuolla tuli käveltyä todella paljon ja sen kyllä huomasin seuraavana aamuna, oli jotenkin kankeampi olo. Harjoitussuppareita tulee minulle myös kun tarpeeksi rasittaa itseään. Kävi muuten ohraisesti kun ensimmäistä kertaa tuli unohdettua laukusta pojan vaippa! Auto oli pitkän matkan päässä ja tuolla PowerParkin alueella ei ollut ilmaisia ja ostettavai vaippoja, kuten esim. Ikeassa tai ABC:llä. Piti sitten lähteä illalla kuudelta pois sieltä alueelta kokonaan, poika oli kyllä ihan väsyksissä että ihan hyvä sillä tavalla. Laitoin kyllä palautetta, koska tuo on lapsiperheiden paikka ja varmasti ei olla ainoita jolta vaipat unohtunut ottaa mukaan. Ei ole iso homma ottaa vaikka yhtä vaippamerkkiä esim. lelukauppaan myyntiin.

Hyvin on kauppa käynyt kirppiksellä, otin kerrankin pöydän 3 viikon ajaksi. Taitaa olla eka kerta, yleensä olen pitänyt 1 tai 2 viikkoa. Nyt tavaraa on niin paljon, että hyvin pystyy pitämään. Paikka on siis Fyndis ja paikkanro on 164.

Ajattelin alentaa tuolla Bunnymoden kirppiksellä olevien vaatteiden hintaa, koska haluaisin niille uuden kodin. Käykää siis pian kurkkimassa uudet hinnat TÄÄLTÄ.

2 kommenttia:

  1. hello! mikä toi ihana huivi on??? haluu samanlaisen =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huivi on ostettu Espritin liikkeestä..jo ainakin vuosi sitten? En tiedä saako noita enää. :/

      Poista