tiistai 23. elokuuta 2016

Stokke Mini Sleepi

Heippa!
Tein taas katoamistempun, syynä tällä kertaa flunssa. Juuri tässä vähän aikaa sitten ajattelin, että onneksi ei olla sairasteltu pitkään aikaan..olisi varmaan kannattanut jättää ajattelematta kun heti tultiin kipeäksi! Poitsu on myös kipeänä, sekös ärsyttävää on..itse kyllä kärsii mutta ei pienen tarvitsisi sairastaa. Noh, onneksi kyse on vain flunssasta.

Saimme hankittua tulevalle vauvalle Stokke Mini Sleepin ystäväperheeltä, mies kokosi sen tänään ja hetihän siitä kuva piti ottaa. :) Poitsukin tuli heti sitä ihmettelemään..tai auttoi jo kokoamisvaiheessa iskää kovasti. Niin ihanan auttavainen tämä meidän rakas.


Meillä on tuohon sänkyyn ne lisäpalatkin, joten menee pitkälle ikään. Pian pitää ostaa poitsullekin jo uusi taaperosänky mutta pidetään pinniksessä mahdollisimman pitkään, että ei pääse sitten yöllä karkailemaan omasta sängystä. :)
Olen jonkin verran jo ostellut vauvalle vaatteitakin. Ollaan itseasiassa lähdössä taas ensi viikolla laivalle, nyt tosin mennään ihan Tukholmassa käymään. Saimme niin edullisesti hytin, että pakko lähteä! Sitten kun tulemme laivalta pois, niin jäämmekin Vantaalle Flamingon Sokos hotelliin. Käymme polskuttelemassa ja siellä HopLopissa vai mikäs se nykyäään onkaan nimeltään. Kyllä on pojalle ensi viikolla tekemisestä ja menemistä, että hyvä nyt sairastaa flunssat pois alta!

Äitini tuli tänne hoitamaan poitsua, kun oli pakko käydä maanantaina töissä kääntymässä vaikka olenkin kipeänä ja sitten tänään minulla oli raskauden takia sokerirasitus. Se juotava neste on niin ällöä, että huh. Onneksi sekin on nyt ohi!
Mieskin on tulossa kipeäksi ilmeisesti nyt sitten, eli minä toivottavasti tästä parannun nopeasti kuntoon, niin jaksan hoitaa poitsua. Tuossa juuri puhuttiin miehen kanssa, että sittenkin kun on kaksi lasta ja kaikki ollaan kipeitä kerrallaan niin hohhhoijaa. :D

Päätettiin luopua niiden Bugaboo rattaiden hankinnasta, on se 1500€ niin hullun korkea hinta. Päädyttiin sitten siihen, että hankitaan varmaan kantoreppu Manduca tai joku muu vastaava ja sitten varmaan se seisontalauta. Onko suosituksia kantorepuista? Minulla ei ole niistä mitään kokemusta ja onko niissä riittävästi tilaa tälläisille plussakokoisille? :D

6 kommenttia:

 1. Meillä on Manduca ja kyllähän sen päälle saa ja lapsen kyytiin, mutta ei ne olkaimet kyllä mitenkään ideaalisti mene tällaisella kokoa 50 käyttävällä. Pehmusteet loppuu ikään kuin liian aikaisin ja sen takia painaa välillä vähän ikävästi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin kokeilemassa liikkeessä tuota Manducaa ja en kyllä ainakaan vielä ostanut..jäi vielä pohdintaan. Olisiko liina sittenkin parempi?

   Poista
 2. Meillä BabyBjörn One. Toimii hyvin minulla (yläosat koko 50/52), vatsakkaalla miehellä ei kantaminen etupuolella onnistunut. Selkäpuolella kuitenkin kantaminen tulee luultavasti sujumaan poitsun kasvaessa :) Kannattaa tsekata Ipanainen.fi , heiltä voi vuokrata kantoliinoja ja -reppuja vaikka viikoksi kokeiluun, jos on epävarma mikä kantoväline sopii itselle :)

  VastaaPoista
 3. Voi kurjuus kun flunssa on iskenyt. mulle iski kuume viime perjantaina Juthbackan markkinoitten jälkeen. olo oli kamala mutta vain 37,5 lämpöä. onneks meni nopeesti ohi mutta lihassärky oli vielä muutaman päivän. Pikaista paranemista =)

  VastaaPoista