lauantai 30. huhtikuuta 2016

Hyvää vappua!

Nyt tuli vietettyä suunnittelematon blogitauko, onneksi ehdin kuitenkin just ajoissa toivottamaan hyvää vappua! :) Meillä ei ole ihmeellisempiä suunnitelmia, huomenna käydään vapputorilla nyt ainakin.

Tulin esittelemään Dress Like Marien yhteistyöstä saamani asun. Tänään on ollut hieno aurinkoinen päivä täällä ja kuvatkin otettiin auringonpaisteessa (joka tosin osui suoraan silmiini:).
Minulla on jalassani Dress Like Marien talvileggarit ja päälläni pinkki pallomainen mekko. Leggareita olen käyttänyt lenkeillä poitsun kanssa, ovat tarpeeksi lämpimät. :)

Minulla oli tässä kirppis 2 viikon ajan, en maininnut siitä ollenkaan kun en ole postauksiakaan tehnyt. Kävin tänään tyhjäämässä paikan ja tarttui tietysti heti jotain mukaankin, että pääsi tienatuista rahoista eroon. :D

Arvatkaa vaan onko tänään poika leikkinyt tuolla koko päivän. :D Mukavaa, että tuollainen osui silmään siellä kirppiksellä, viime aikoina kun en löytänyt oikein mitään kivaa pojalle!

2 kommenttia:

  1. Voi kun teidänkin poju on niin kasvanut! Oli vähän eri meininki kun viime kerran ollaan nähty:)

    VastaaPoista
  2. On kyllä pituutta ainaski tullut. Kesäkuussa on 18kk neuvola, saas nähdä kuinka paljon painoa on. :) Harmi kun ei ole teitä nähty enää mut ei ole kyllä treffejäkään nyt ollut. Kaikki melkein jo töissä. :)

    VastaaPoista