sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Asukuvaa ja uutta Zizzillä!

Tulin tänne näyttämään asua, joka oli päälläni perjantaina. Meillä oli työpaikan pippalot, mentiin mm. porukalla Amarilloon syömään. Osa tietty lähti vielä jatkoille mutta minä en, lähdettiin nimittäin lauantaina heti aamusta Seinäjoelle. :)

Halusin laittaa päälle jotain casualin ja vähän juhlavamman välimaastosta. Muistin, että minulla on se Mänttän Yoursista ostettu blingbling-jakku. Tälläiseen asuun siis päädyin. Hitsi muuten, sovitin varmaan kaikki kaapissa olevat kenkäni läpi ja silti päädyin noihin parhaimpiin ja mukavimpiin kenkiini, kulutan ne pian puhki! Onneksi nyt on muodissa tuollainen casual lookki kengissäkin.Tuossa jakun alla on Zizzin toppi, jonka hommasin FB-kirppikseltä jokin aika sitten jo. Farkkuja ei varmaan tarvitse esitellä, ne on nähty niin moneen kertaan. Ainiin, nyt minulla on kahdet tuollaiset. Ne oli tarjouksessa Jyväskylän Zizzissä ja sieltä he sitten ystävällisesti lähettivät ne minulle. :)

Kävin Seinäjoen Zizzillä lauantaina..ai että tein ihanan löydön kesäksi! Oli niiin minun näköinen mekko, että otin sen heti sovitukseen ja vaikka hinta oli lähemmäs 100€, uskon tuon olevan käytetyin mekkoni ikinä!

En löytänyt kuvaa mekosta Zizzin tai Elloksen sivuilta, joten pitää tulla esittelemään se vielä myöhemmin. Nyt oli muuten Zizzille tullut niitä kauan kaivattuja pitkiä pitsisiä toppeja, löytyy mustana ja valkoisena. Itselleni ostin heti valkoisen, musta minulla on hyvässä kunnossa vielä. Tuo malli on muuttunut hieman mutta parempaan suuntaan, topin yläosassa on kaunis pitsinen osa.

Sovitin yhtä kaunista toppia Zizzillä myös, mutta kuosi ei vain sopinut mutta malliltaan se olisi ollut ihana! Topista löysinkin kuvan, kas tässä. :)

Kesäinen toppi, Zizzi.fi


Tänään on ollut raskas päivä, kun piti siivota. Mies vaihtoi molempiin autoihin kesärenkaat ja pesi sisältä ja ulkoa, raskas homma sekin. Ihanaa, että se on nyt tehty.

Poitsu pääsi ensimmäistä kertaa tutustumaan yläkerran terassiin, sinne paistoi aurinko koko päivän hienosti. Poitsu oli ihan ihmeissään, että sieltä näkee kauas ja voi "vakoilla" mitä naapurin lapset tekee. :D Mietittiin, että hankittaisiin sinne terassimatto mutta onko siinä mitään järkeä, kun ei ole katettu terassi? Onko se matto sitten inhottava, kun sataa vettä ja osaksi sinne terassille tulee kans sitä vettä? Saa antaa ehdotuksia hyvistä terassimatoista! Sieltä se kesä tulee. :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti