sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Umeå

Heippahei!

Viime yönä tultiin takaisin Uumajasta. Olimme siis Wasalinellä risteilyllä ja Uumajassa vietimme muutaman tunnin kaupungilla. Wasalinellä oli sellainen tarjous, että koko perhe + auto  vain 50€. Me kuitenkin otimme pojan takia hytinkin, niin saimme siellä olla rauhassa. :)
Olipa Uumaja kiva kaupunki,en ole siellä aiemmin käynytkään. Todella hyvä ilma sattui juuri tuolle eiliselle päivälle. Olisipa vain ollut enemmän aikaa, nyt olimme noin 4 tuntia siellä ja aika loppui ihan kesken. Muutaman vuoden päästä Wasaline saa uuden laivan, joka kulkee puolet nopeammin tuon etäisyyden ja silloin tulee myös lisää aikaa viettää siellä Uumajassa.

Minä tykkään aina käydä Åhlensilla ja nytkin kävin siellä. Kyllä kannatti käydä tutkimassa kosmetiikan hyllyjä, siellä oli juuri tarvitsemani Lancomen putsarit tarjouksessa ja sai vielä kaupanpäällisiä jos osti 2 tuotetta. :)Ihan hyvä tuo kaupanpäällinen, se sisältää siis nuo kuvassa mainitut tuotteet. Pienessä koossa tietty mutta kuitenkin. :)

Muuta en sitten ostanutkaan. Pojalle ostettiin Polarn O. Pyretiltä pari myssyä mutta ei muuta. :)
Åhlensilla oli myös plussakokoisten osasto, jossa kävin vilkaisemassa ja olisi siellä ollut yksi valkoinen toppi mutta en edes viitsinyt mennä sitä sovittamaan. Zizziä en tuolta edes löytänyt, joten aika suppea valikoima oli. :D

Laitan tähän muutamia kuvia reissusta, mies oli taas kameran takana. :)Kävin muuten nyt poistattamassa sen H&M:n paitaan unohtuneen varashälyttimen ja saatiin otettua nyt kuvia siitä.


paita - H&M+ / farkut - Zizzi / tunika paidan alla - NewLook / laukku - Michael Kors

Tuossa paidassa on tuollainen kiva verkkomainen ja läpinäkyvä osa, väri on todella tummansininen ei siis musta. Aivan ihana väri!


3 kommenttia:

 1. Kävit sitten näköjään samalla voittamassa Miss Umeå-kisat?! : )
  -B-

  VastaaPoista
 2. Haha, joo niin taisi päästä käymään. :D

  VastaaPoista
 3. Kiva reissu teillä ollut! Ehkä itsekin pitää ens kesänä lähteä käymää Uumajassa.
  Tuo tummansininen paita on kyl tosi kiva, tykkään! :)

  VastaaPoista