maanantai 28. syyskuuta 2015

Lehtijuttu

Lehtijuttu on nyt tullut ulos, joten voin sen täälläkin julkaista sähköisenä versiona. Jos täällä vaikka on sellaisia, jotka ovat siitä kiinnostuneita mutta eivät ole sitä nähneet.

Tuon isommaksi en juttua valitettavasti saa.

Huomenna sitten alkaa työt. Jännittää, että miten poika suhtautuu äidin poissaoloon. Olen ollut pois korkeintaan 3 tuntia, joten ihan uusi tilanne meille kaikille. Ainakin hyvä ja tuttu hoitaja (mummi) on, joten huolet pois siltä osin.

Minulla on ollut aktiivinen viikonloppu tässä. Olin ensimmäistä kertaa salilla pitkän tauon jälkeen. Vuoden alusta kävin siellä mutta eihän siitä mitään tullut, kun poika oli silloin rinnalla niin paljon. Piti aina kiirehtiä salilta pois. Mutta nyt on toisin, kun poika syö hyvin kiinteitä ja ei ole minusta niin riippuvainen. Imetys edelleen jatkuu, vaikka menenkin töihin. Pidän sitä tärkeänä juttuna, tavoite on imettää ainakin 1-vuotiaaksi saakka. :)

Olipa outoa olla siellä salilla pitkästä aikaa. Tuo jalkani rajoittaa liikkeiden tekoa jonkin verran mutta ihan hyvin silti jaksoin liikkeitä tehdä melkein samoilla painoilla kuin aiemmin. Lokakuussaa alkaa sitten se laihdutusryhmä, johon liityin mukaan. Varmaan mielenkiintoinen kokemus! Siinä tosiaan tehdään aluksi rasvaprosentin mittauksia, lihaskuntoa testataan, ruokavaliosta puhutaan ja tietty treenistä.

Salin lisäksi kävin vesijumpassa ja uimassa.. myöskin pitkästä aikaa. Olipa mukavaa ja rentouttavaa. Sitä täytyy ehdottomasti myöskin jatkaa! Poikakin voidaan ottaa sinne mukaan, on varmasti ihmeissään. Ei olla oltu missään vauvauinnissa, joten ihan uusi juttu. Muskariin muuten liityttiin juuri, voin onneksi käydä siellä jatkossakin vaikka menenkin takaisin töihin. Minä teen aluksi osapäiväisesti työtäni, joten vapaapäiviäkin jää. :)

Nyt menen katsomaan päivän Emmerdalet mummin kanssa.

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille!


6 kommenttia:

 1. Tsemppiä työelämään paluuseen! Mun vauvva on vasta 3kk ja aikomus olla kotona vielä liki vuoden verran. Esikoisen aikaan palasin töihin muksun olles reilun vuoden. Imetystä jatkui kuitenkin 2vuotiaaksi asti. Mukava lukea että säkin nautit imetyksestä :)
  Työpäivän jälkeen ihana ottaa lapsukaanen rinnalle, auttaa sekä äitiä että vauvaa uuteen tilanteeseen sopeutumises. En tiedä kuinka teillä nyt syödään yöllä mutta on hyvä varautua siihen että alkuun yöimetykset voi lisääntyä kun lapsi ottaa takaisin imetyskertoja joista jää päivällä paitsi. Meillä kävi näin ja öistä tuli mahdottomia joten jossakin kohtaa vieroitin sitten yösyötöistä ja tissiteltiin ahkerasti iltaisin ja toki aamulla ennenkö töihin lähdin :)

  Mukavia työpäiviä ja syksyn jatkoa sulle!

  T. lukija Seinäjoelta

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentistasi. :) Olen todella iloinen, että meillä on imetys jatkunut jo näinkin pitkään..ainahan se ei ole mahdollista. Imetys tuo turvaa lapselle, sen olen monesti todennut. Nytkin kun poika oli kipeä, niin nukahti rinnan avulla kun oli pienellä niin kelju olo. Meidän yöt on aika rauhattomia edelleen, en muista koska olisin nukkunut yli 3h putkeen. :D Toivon todella, että ne ei tästä enää huonone..muuten tämä äiti väsähtää!

  VastaaPoista
 3. Milloin blogisi täyttää vuosia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensi vuoden keväällä tulee vuosia täyteen, 2012 vuonna aloitin.

   Poista
 4. Tänään juttu löytyi myös Aamulehdestä. :) Juttua oli kyllä ilo lukea! Haluan kiittää sinua plussa-muodin esittelystä, sinun ansiostasi olen löytänyt Yoursin vaatteet ja muita vinkkejä pukeutumiseen. Kaikkea hyvää syksyyn ja tsemppiä työhönpaluuseen!

  T. Plussa-likka Tampereelta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun kiva tietää, että se on ollut tänäänkin vielä! :) Kiitos kommentistasi. Töissä on ollut ihan kivaa ja ennen kaikkea mukava on ollut tulla kotiin pojan luokse. <3

   Poista