maanantai 14. syyskuuta 2015

Kuulumisia ja PT:n pohdintaa

Täällä meillä on sellainen pieni potilas, joka on vienyt kaiken huomion tässä viimeisen viikon ajalta. Poika sai jostakin kurkunpäätulehduksen ja aika pahan flunssan. Nyt alkaa ehkä vähän helpottamaan mutta tuo räkäisyys on kyllä vielä aika voimakasta.
Kyllä sitä vanhempana ottaisi minkä taudin itselleen, että ei noin pienen tarvitsisi kärsiä. Hurjan reipas kyllä tämä meidän poitsu, lääkäritkin oli samaa mieltä. :)
Syksy on ihanaa aikaa mutta ilmeisesti silloin nämä pöpöt hyökkäävät aika voimalla ja tosi moni joutuu sängyn pohjalle.

Ajattelin palata pitkästä aikaa kuntosalille! Ilmoittauduin jo jäseneksi taas tuonne WSC:lle ja mietin, että jos tänään jo menisi vähän kuntoilemaan. Kyllä varmasti pojat pärjäisivät pari tuntia täällä kaksistaankin. Polveni on edelleen vähän kipeä mutta ajattelin ottaa rauhallisesti. Minua kiinnostaa lisäksi nuo kuntosalin PT-palvelut. Niistä jo kyselinkin mutta ei tuntunut välttämättä ihan minun jutulta. Sen sijaan siellä oli maininta sellaisista laihdutuskursseista, joihin sisältyy lihaskuntotestausta, rasvaprosentin mittausta (!!!), treenausohjeet-  ja ruokavalio ohjeet. Olen käynyt salila kuitenkin jo aika paljon, painossa se ei ikinä ole näkynyt paljon. Muuten se kyllä näkyi lihasvoimassa ja ryhdissä. Mutta olisi se kiva tietää, että mikä ero on tuohon ammattilaisen tekemään treeniin. Ai että, nyt kyllä alkoi kiinnostaa enemmän kun tässä kirjoittelen asiasta. Minulla tuo ruokavalio pitää miettiä aika tarkkaan, että saan tarpeeksi hiilareita jne. imetystä varten.

Onko lukijoilla kokemuksia PT:n ohjauksesta? Oma innostus sai kipinän Värikäs Elämän Pipsan- blogista, hänellähän on jo tosi hyviä tuloksia saatu aikaiseksi PT:n ohajuksessa. :)

Työt alkaa tosiaan pian ja en ole ehtinyt mitään vaatejuttuja katsoa. Puhuttiin kyllä äidin kanssa, että lähdetään sinne Mänttään Yoursille tässä pian. Sehän täyttääkin muuten pian 1v. Uskon, että ihmiset ovat tykäneet siellä ostoksilla käydä. On se edelleen niin ihmeellistä, että Mänttässä on Yours. :)

Nyt taitaa poika alkaa heräillä päikyiltä. Hyvää alkavaa viikkoa kaikille! :)

2 kommenttia:

  1. Kävin muutama viikko sitten Yoursila. Oli melko tyhjä, kun uusi kuorma ei ollut vielä saapunut. Mutta nythän se onkin jo saapunut eilen ja ihania vaatteita näytti olevan facekuvissa. Annoinkin käydessä siellä palautetta, että ei pitäisi päätyä "ei oo" tilaan, vaan hoitaa niin, että uusi kuorma on tullut ennen kun seinät loistaa melkin tyhjyyttä. Jotkut voi tulla pidempää ja on ikävä, jos kaikesta on jäljellä vaan isoimmat koot. Harva niitä kuitenkin pitää ja tuntuu jäävän aina

    VastaaPoista
  2. Totta, ehdottomasti pitäisi hoitaa asiat niin että ei ole tyhjää. Mekin kuitenkin mennään sinne ensi viikolla ja aika pitkän matkan takaa pelkästään Yoursin takia, kyllä ketuttaisi jos seinät on olisi tyhjät!!

    VastaaPoista