tiistai 13. elokuuta 2013

Violent monday

Kuinkas moni teistä on ehtinyt jo katsomaan uuden Matt Damonin tähdittämän Elysiumin? Lähdettiin miehen kanssa eilen aikasta pikaisella päätöksellä se katsomaan. Olin aiemmin päivällä eilen katsonut True Bloodin jakson, joten oli myöskin aikasta väkivaltaista menoa. Ajattelin, että varmasti tulen näkemään painajaisia. Olen kyllä juossut karkuun jotakin koko viime yön, jännä kun ei muista että mitä piti niin kovasti juosta karkuun. Elysium oli kyllä katsomisen arvoinen elokuva, hyvä juoni ja Matt Damon on roolissaan aikasta hyvä. Jotenkin ahdistava olo tuosta leffasta kyllä tuli, ei ole niin kaukana todellisuudesta. Mihinkä mennessä olemme kuluttaneet tämän maapallon loppuun?

Pyysin miestäni kauniisti ottamaan kuvaa asustani ennen leffaan lähtöä, ei mitään uutta ollut asussa mutta laitetaan tänne nyt kuitenkin.Tekonahkatakki - NewLook (Dubai)
Tunika - Zizzi
Housut - GoSis! (Gossip)
Ballerinat - Esprit
Laukku - GuessMies jutteli kameran takana kaikkea tyhmää, niin piti sitten kieltä näyttää. :)
Tiedättekö, käytin puhki nuo GoSis! -housut. Oli pakko käydä hakemassa uudet, koska ne on niin kivat päällä. Jännä juttu, ostin samaa kokoa mitä aiemmatkin oli ihan ilman sovittamatta siis. Ajattelin, että pakkohan ne on samanlaiset olla mutta eipäs olletkaan. Olisi pitänyt ottaa kokoa pienempi, harmittaa hieman. Nuo löystyy tuosta meinaa vielä, ovat sitten ylhäältä harmittavan isot. :(

Olen tänään mennyt taas tukka putkella. Laitan tähän aikataulua, olisi kiva kuvien kanssa mutta on varmaan sellainenkin tulossa tässä pian. Kiinnostaisiko? :)

klo 5:30 herätys
klo 6:45 lähtö töihin
klo 7:45 töissä
klo 16:00 työpäivä päättyy
klo 16:15 tapaaminen kukkakauppiaan kanssa hääkukkia varten
klo 16:45 lähden ajelemaan takaisin kotiin
klo 17:45 postiin oli saapunut paketti häätarvikkeita, sitten vielä ruokakauppaan
klo 18:15 kotona, leipää ja teetä nassuun
klo 19:00 lähtö salille
klo 20:30 takaisin kotona
klo 21:00 suihkun jälkeen iltapalaa smoothien muodossa ja blogipostauksen teko
klo 22:00 pikku hiljaa pitää alkaa valumaan sänkyä kohti

Huomenna onkin ainaski vähäsen rennonpaa, kun menen jalkahoitoon ja salille ei tarvitse mennä. :)

En ole kyllä ruskettunut kasvoista yhtään, onko siellä muita kalkkunoita? Meillä oli tullut salille uudet suihkut ja saunat. Ainakin ennen oli solariumkin, vielä sellaista ei ole tehty mutta remppa onkin kesken vielä. Ajattelin vain, että jos kävisi solkussa ennen Miamiin lähtöä. Vaarana on meinaa, että kärähdän heti loman alussa. New Yorkissa kävi juuri niin ja oli aikasta kivuliasta olla sitten loppupäivät. Se aurinko siellä on niin paahtava ja jos on veden äärellä, niin sitä kuumutta ei tunne niin.1 kommentti:

  1. Mua kiinnostaisi ainakin sellainen ''päivänipostaus'' kuvien kera. Sellaiset on mukavia! :)

    VastaaPoista