sunnuntai 18. elokuuta 2013

Päivä kanssani

Päätin toteuttaa tälläisen päivä kanssani -postauksen. Sellainen on mielessä jo ollut pidempään. Toivottavasti kuvien latautuminen ei kestä iäisyyden, kuvia tulikin yllättävän paljon!Koko loppuilta tuli hengattua kotona, syöden ja rupatellen. Meidän kuulutukset luettiin tänään kirkossa, jossa meidät vihitään. Sen takia mentiin tuolla kotona käymässä. :)

Seinäjoen Zizzillä on muuten vaihtunut yrittäjä, oli mukava tavata hänet. Vaikutti oikein mukavalta yrittäjältä ja taitaa meillä olla aika samanlainen makukin. Hän oli ostanut myös tuon saman tunikan. Tuo kuva ei tee mitään oikeutta tuolle tunikalle, se on luonnossa kauniin kirkkaan värinen ja olkapäillä olevat koristukset on tosin näyttävät. :)

Nyt pesulle ja nukkumaan!

7 kommenttia:

 1. sulla on tosi kaunis tyyli, ihania vaatteita ja asusteita! :)
  olen uusi lukijasi !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti. :) Saanko kysyä, että mitä kautta löysit tiesi tänne? :)

   Poista
 2. söikkö kaikki nisut yksin?

  VastaaPoista
 3. Hei Satu!
  Siskoni häät lähestyy (7.9) ja olen edelleen ilman mekkoa :( Ajattelin että josko tilaisin ulkomaisesta verkkokaupasta. Voitko siis kertoa mistä tilatessa toimitus on nopeaa? Asoksella olis joitakin mahdollisia mutta kuinkas sieltä on paketit tavannu tulla?


  Toivottavasti ehdit vastata :)
  -mirkka-

  VastaaPoista
 4. Heippa Mirkka! :)

  NewLookilta olen tilannut viimeksi muistaakseni, sieltä tuli lähetys noin viikossa. Myös Yours ja Evans ovat toimittaneet viikossa. Minulla ei ole huonoja kokemuksia ollenkaan mutta tietty joillakin niitäkin on ollut. Asokselta olen tilannut yhden kerran ja sieltä paketti tupsahti noin viikon aikana. :) Minkälainen mekko sinulla on mielessä, maxi vai lyhyt?

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista