tiistai 27. elokuuta 2013

Ilmoitusluontoista asiaa

Osa teistä on saattanutkin jo huomata, että isotkoot.com ei ole enäää käytössä. Syy tähän on se, että domain on vanhentunut. Minua pyydettiin kysymään, että jos siellä lukijoiden joukossa olisi joku halukas jatkamaan sivuston ylläpitoa? :)

Näin ilmoitusluontoisena asia myös se, että nimimerkki Sarppis voisi olla yhteydessä. Olen laittanut 2 sähköpostia ja en ole saanut mitään vastausta!! Huusit minulta kaksi tunikaa ja jos et pian ole yhteydessä, niin laitan ne uudelleen myyntiin.

Näyttää siltä, että meidän hääpäivänä paistaa aurinko ainakin osittain. YES! Sade olisi ikävä vieras. Tänään oli todella lämmin päivä ainakin täällä Vaasassa. Torstaina saan muuten uuden kynnet, esittelen ne täällä jos ehdin. Kummasti alkaa aika loppumaan valmisteluiden suhteen, paniikki tulee. Tänään oli hierottavana, pari viime kertaa on tainnut jäädä väliin. Pari kohtaa oli niin jumissa, että hieroja otti järeämmät keinot käyttöön. Kyllä oli ripsarit poskella, kun hoitotuolista nousin. :D

Ainiin, laitoin muuten myyntiin Feissariin nämä taulut. On ostettu muutama vuosi sitten sisustusliikkeestä, maksoivat silloin noin 350€. Eivät sovi nykyiseen sisustukseen, joten myydään pois. Hinta on 100€ (sis. molemmat taulut) + ostaja maksaa postarit. Saa toki tulla noutamaankin.


4 kommenttia:

 1. Eikös sade hääpäivänä tiedä onnea? :) Ainakin voi sitten ajatella niin jos ripsahtaa :D Toivottavasti on aurinkoista kuitenkin.

  VastaaPoista
 2. Ostan tunikasi 30e kpl :D T:Satu

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Laitan sulle @postia T:Satu

  VastaaPoista