perjantai 8. helmikuuta 2013

Kissanpäivät

Kissujen uusi leikkipaikka tuli tänään ja mies kasasikin sen heti. Komea se on jo paljon parempi verrattuna edelliseen. Värikin on parempi, ennenhän meillä oli harmaa se leikkipuu.

Elvira löysi kivan pesän ja Johnny tutkii raapimismahdollisuuksia. :)


Kyllä kissuille tuli vähän ikävä sitä vanhaa puutakin, tuossa eteisessä oli se vanha lähdössä pois, niin kissut heittäytyi sen päälle. :D

Joku lukija pyysi kommentteja siitä Clarinsin uudesta nestemäisestä poskipunasta. Tykkään siitä kyllä, harmi kun ostin sen poistomyynnistä, eli sitä ei varmaan sitten jatkossa enää saa. :(


Piti aamulla tehdä töihin mukaan lohisalaatti mutta laiskuus sitten yllätti aamulla ja kävinkin sitten ostamassa ruokaa. Tein lohisalaatin sitten iltapäivällä, kun pääsin kotiin. Tältä se näytti.


Huomennakaan en saa nukkua pitkään, pitää herätä aamusta reippaana. Onneksi sentäs on viikonloppu, raskas työviikko takana. Tänään tuli siivottuakin illasta ja voin sanoa rehellisesti, että olen todella väsynyt nyt.

Mutta arvatkaas mitä?! Meillä oli suunnitteilla reissu pääsiäisenä Åreen mutta nyt näyttääkin siltä, että lähdetään LONTOOSEEN. :D Matkoja ei olla vielä varattu mutta vahvasti näyttää siltä, että sinne suunnataan. Arvatkaa olenko innoissani!! :)

6 kommenttia:

 1. Oi, tuo puu näyttää mainiolta! Pitäisköhän harkita meidän kissoille samantapaista... Pienin ainakin tykkäisi, nyt se kiipeilee verhoja pitkin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän kissut ovat ottaneet tuon puun nyt ihan omakseen. Kerrankin ne nukkuu samassa paikassa, ennen ei ole näin käynyt!

   Poista
 2. Mekin ollaan lähdössä pääsiäisenä Lontooseen.. innolla odotan.. shoppailu reissu edessä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, on siellä sitten muitakin! :) Shoppailu Lontoossa on parasta sen ilmapiirin lisäksi!!! :)

   Poista
 3. Jee, Lontoo! Olen itsekin menossa sinne juuri ennen pääsiäistä. :) P.s. Sinulle on Kaunis Blogi -tunnustus blogissani:
  http://koyhatkauniitjakurvikkaat.blogspot.fi/2013/02/kaunis-blogi.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kylläpäs on liikehdintää Lontoon suuntaan. :) Kiitos tunnuksestasi, olen vain aika huono niitä toteuttamaan. :(

   Poista