keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Höpöttelyä

Arvaatkaas mitä tuolla uunissa muhii tällä hetkellä? Eilen alkoi tekemään ruokakaupassa ihan kauheasti mieli valkosipulikermaperunoita ja ihan rehellistä suomalaista makkaraa. Pian pääsen syömään. :D Normaalisti pysyn aika kaukana tuon tyyppisistä ruokalajeista mutta nyt oli niin kova himotus päällä, että oli pakko luovuttaa. Nyt olen käynyt aika ahkerasti salilla ja taas tänään olen menossa Zumbaan, että liikuntaakin tulee onneksi harrastettua. :)

Nyt olen hotellin saanut buukkailtua, eli viikonloppu Helsingissä on varmistunut. Mennään taas GLO -hotelliin, se vaan on paras. Hinnoissa ei ole suurta eroa esim. Sokos hotelleihin verrattaessa, jos varaa vähintään viikkoa ennemmin. Olen menossa taas sitten parin viikon päästä myöskin Helsinkiin, tosin silloin ihan työasioissa. Ei ole aikomusta shoppailla mitenkän erityisesti, koska on se Lontoon matka tulossa sitten kuun lopusta. Kiireinen maaliskuu matkustelun kannalta. :D

Miksi ei Suomessa myydä Smashboxin tuotteita? Ostin New Yorkista sen primerin ja nyt se pääsi loppumaan. Cheapsmells myi sitä jokin aikaa sitten mutta ei näköjään enää. Ostin sitten Eliten Primerin ja nyt pari kertaa käytettyäni voin sanoa, että ei todellakaan vedä vertoja tuolle Smashboxin vastaavalle, olihan hintakin puolet pienempi. Onko kenelläkään suositella hyvää primeria? Guerlainin vastaava on myös käytössäni mutta jos sitä käyttää yhtä jaksoisesti, niin minulle tulee näppyjä. :(

 Tilasin hääkutsuista sellaiset testivedokset, on kyllä tosi hyvä että sellaisia saa. Tuote saattaa olla netissä ihan erilainen, kuin sitten lopullinen versio. Painettu kuva hääkutsussa on hieno mutta paperin laatu saisi olla paksumpaa, pitää kysyä jos sitä saisi paksummalle paperille. Jos ei, niin sitten pitää alkaa etsimään uutta vaihtoehtoa, njäh. Täältä aion tilata. Onko kenelläkään muuten vinkata Lontoossa sijaitsevasta hääkaupasta? Sellaisesta kaupasta, josta saisi ostaa kaikenlaisia koristeita yms. Olen googlettanut kovasti mutta kaikki kaupat tuntuu olevan vain verkossa!

Nyt syömään! :)5 kommenttia:

 1. Olen kuullut, että Finsbury Parkin metroaseman vieressä on Fonthill Road, jossa on paljon hääkauppoja.. siellä on ainakin hääpukuja myynnissä.. En tiedä olisko siellä sitten jotain muitakin hääkauppoja.. kannattaa googletella :)

  VastaaPoista
 2. Hassua, yritin eilen kommentoida, mutta viesti taisi hävitä johonkin bittiavaruuteen. :)

  Olen siis jo pidempään lueskellut blogiasi ja tykkään. Nyt tulin sitten kaapista ulos.

  Onko sulla joku erityinen suosikki Glo Hotelleista? Meinattiin miehen kanssa lähteä hääpäiväviikonloppua viettämään Helsinkiin ja Glo Hotel Art on tällä hetkellä vahva vaihtoehto.

  Ja Lontoo... <3 Mä olen käynyt 6 kertaa (viimeksi marraskuussa) ja taas on kova kaipuu takaisin. Evans, NewLook, Pepperberry...Onhan näitä suosikkeja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Johanna,

   onneksi tämä kommenttisi tuli läpi. :) Minä en ole ollutkaan muualla kuin Kluuvikadun GLO:ssa, joten ainostaan sitä voin suositella. :) Pepperberry on minulle ihan outo, kerroppa lisää?! :)

   Poista
  2. Pepperberry on vaatekauppa, jossa vaatteet on mitoitettu rintavarustuksen mukaan, samaa ketjua on Bravissimmo jossa on mieletön valikoima alusvaatteita. :)

   Jään kyllä innolla odottamaan sun Lontoo-raporttia. :)

   Poista