tiistai 12. helmikuuta 2013

Mitä lähden Lontooseen metsästämään

Matkaan on aikaa vielä reilu kuukausi mutta käväisin jo mm. NewLookin sivuilla ihastelemassa. NewLook ei kyllä koskaan petä, ihanan edullista ja oikeasti muodikkaita plussakokoisia vaatteita.                                                                                                  
 Kaikkea ihanaa sieltä löytyy ja lisäksi on sitten vielä Evans. Tosi paljon haluaisin Yoursille mutta heillähän ei ole liikettä Lontoon keskustassa. Lisäksi aivan supermahtava liike olisi SimplyBe. Miksi heillä ei voi olla liikettä Lontoossa?! Siellä olisi aivan mahtavia alusvaatteita, jotka on suunnitellut lempparini Gok Wan. Tuo liike ei toimita myöskään ulkomaille ollenkaan, olisi niin paljon mahtavia juttuja tuollakin. Oi, miksi meillä ei täällä Suomessa ole mitään vastaavia liikkeitä?

Täällä Vaasassa liikuskeli eilen susi, ihan tässä meidän lähelläkin oli käynyt. Oli ihan varma, että aamulla aikaisin kun putsasin autoani lumesta, niin joku silmäpari tuijotti. Susi varmaan ajatteli, että kyllä olisi makoisa lihapala siinä mutta antaa kasvaa vielä. :D

                                     


5 kommenttia:

 1. Simply Be:llä on kyllä eurosaitti erikseen, mutta ongelmaksi siellä muodostuu se että niiden hinnoittelukurssi on aivan käsittämätön. Farkkuja, jotka UK-saitilla maksaa 15 puntaa myydään eurosivuilla hintaan 69e! Törkeää, etten sanoisi. (US-saitin hinta onkin sitten vielä mielenkiintoisesti jostain noiden välistä, olikohan 42 dollaria.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, niin muuten olikin. Olen tuolla aikaisemminkin käynyt mutta järkyttynyt hinnoista, kummasti ovat edullisempia uk-sivuilla. :(

   Poista
 2. Jos Yoursiin mielii kannattaa harkita Lakesideen suuntaamista. Juna-asema on Lakesidessa kiinni ja kyseisestä kauppakeskuksesta löytyy jäätävä määrä muitakin shoppaamisen arvoisia liikkeitä. Yoursin kartalla se on toi Thurrock siis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen käynytkin tuolla Lakesiden kauppakeskuksessa ja ostinkin sieltä ihan mukavasti silloin. Nyt en vain tiedä, että kannaattaako meidän lähteä sinne asti kun ollaan niin vähän aikaa Lontoossa tällä kertaa. Saas nähdä. :)

   Poista
 3. On kyllä tosi hyvännäköisiä vaatteita ja kenkiä sulla!! =) Täytynee itsekin rohkaistua tilaamaan....

  VastaaPoista