maanantai 19. joulukuuta 2011

Pitkästä aikaa täällä

Hups, viikko mennyt päivittämättä kuulumisia.

Olin tuossa pikaisella pyrähdyksellä Lapissa, oli ihanaa! Tuli hiihdettyä, lautailtua ja muutenkin nautittua Lapin tunnelmasta ja siitä lumesta! Oli aika masentavaa tulla takaisin tänne lumettomaan Vaasaan. Mennään joulua viettämään tuonne kotiseuduille päin ja siellä pitäisi olla lunta ainaski vähäsen. :)

Arvatkaa, Evansin paketti ei ole vieläkään tullut! Alkaa jo huolestuttumaan, kun koskaan ei ole näin kauaa aikaa pitänyt odottaa. Tosin joulukiireet siellä Brittien suunnallakin on, että täytyy varmaan luottaa paketin saapumiseen. Tilasin Asokselta yhden tunikan, jota en aiemmin muistanut mainita. Tilasin sen Evansin kanssa melkein samaan aikaa ja se siis tuli jo viime viikolla. Laitan sen jouluna päälle. :)


Tuo tunika on kyseessä. Tilasin sen koossa 24, kun muistelin sitä edellistä tilausta Asokselta. Se silloin tilaamani mekko oli liian pieni. No nyt kävi vähäsen toisinpäin, olisi pitänyt tilata koko 22. Toivotaan, että tuo kutistuu pesussa edes vähäsen. Ei se nyt niin iso ole, että päältä tippuisi..mutta kuitenkin. :)

Joku kysyi muuten, että mistä olen ostanut valkoista joulupaperia. Ostin sitä muistaakseni Helsingin Sokokselta. En ole ainakaan täällä Vaasassa vastaavia nähnyt, että saattavat olla kiven alla.

Tekisi muuten kovasti mieli tilata tämä Asokselta, ihana!


Mitä mieltä olette, hitti vai huti? Tuota saa mustana ja tuossa värissä, molemmat kiinnostaisi!

7 kommenttia:

 1. Katselin tuota samaa tunikaa Asokselta (harmi, kun ei ole ainakaan vielä alennettu!) mutta mietin, että kuinka pinkki se on luonnossa, kun värinä on pink. Onko se sun mielestä enemmän esim. koralli? Musta ois tietty varma valinta, mutta vähän tylsä... Mulla on ollut tommonen raitapaita mustana ja tykkäsin pitää sitä tosi paljon (niin kauan kunnes se meni rikki), joten tuokin vois mustana olla tosi kiva. Noin kirkkaaseen en itse syty. Asoksen koot tosiaan heittelee välillä, mullakin on kaikkea 22-26 kokoista... Mukavaa joulunaikaa sinne Vaasaan vakilukijalta Satakunnasta : )

  VastaaPoista
 2. Heippa Sari,

  Kiitos kommentistasi. :) Hmm..mikähän tuo väri loppujen lopuksi tuossa tunikassa on. Sanoisin, että kyllä se aika pinkki on mutta ei kuitenkaan esim. hot pink. Ja ehkä siinä vähäsen on korallinkin suuntaan jotain viittaavaa. :) Tulisikohan tuo raitapaita aleen? Toivottavasti!

  Hyvää joulua myös sinne Satakuntaan päin. :)

  VastaaPoista
 3. Hip hei, Täällä kanssa uusi vakkariseuraaja ilmoittautuu. Myös minä tilasin paketin Evanssilta, muistaakseni 5. pvä ja ei kuulu eikä näy täälläkään sitä. Spostiin tuli jo 12. pvä kyllä ilmoitus, että paketti on lähtenyt etenemään.. Mutta missä se viipyy??!!?? Haluun mun (toivottavasti sopivat) uudet saappaat jouluksi käyttöön! :))))

  VastaaPoista
 4. No voi että, mulle lähtenyt ilmoituksen mukaan Evansilta tilaus 14.päivä ja ajattelin, että ennättäisi vielä ennen joulua, mutta ei kai sitten :(

  -kaisu

  VastaaPoista
 5. Kävin juuri postissa selvittämässä pakettisotkua. He soitti englannin päähänkin ja tunnuksilla ei ole mitään paketteja liikkeellä missään! Joten laitoin juuri Evanssille ei-niin-ystävällistä spostia, jossa mainitsi myös muutamat "ystäväni" jotka myös ovat sitä mieltä, että Evans ei nyt toimi niinkuin pitäisi. Jään odottamaan vastausta. Kivahan se on kun joulu on ylihuomenna ja osa lahjoista on ties missä.. :/

  VastaaPoista
 6. Hyvä Cressu! pistää kyllä epäilyttämään, onko tuotteet ylipäätään lähteneen heiltä liikkeelle, vaikka varmistusviestit on meille kaikille tulleetkin...rahat kyllä kelpasivat :(

  -kaisu

  VastaaPoista
 7. On kyllä hyviin merkillistä Evansin touhu, jos pakettia ei ole edes olemassa, vaikka meille on tullut vahvistukset! Aiemmin ei ole ollut ongelmia mutta olisiko joulu sekoittanut heidän systeemit, vai mistä tässä oikein on kyse! Jos minulla ei ole huomenna ole tullut pakettia, niin laitan mailia myös. Tyhmää tälläinen! Ja varsinkin sinulle Cressu, kun sinun joululahjojasi olet joutunut turhaan odottelemaan.. :(

  VastaaPoista