tiistai 27. joulukuuta 2011

Niinkö siinä sitten kävi

Menin hakemaan Evansin pakettia heti jo aamusta. Tuo tilaaminen on taitolaji, varsinkin Evansilta tilattaessa. Valitettavasti paketin sisältö ei oikein ollut minulle aivan parasta antia. Ensinnäkin ne saappaat olivat varresta liian pienet, vaikka muuten olivat ihanat!! Analyysin jälkeen huomasin sisällä olevan karvan niin paksua, että se vie varresta tilaa. Lisäksi vetoketju ei mene ylös asti vaan on ikävä puolikas vetoketju. Lisäksi lesti on liian iso jalalleni, varmaankin koko 4 (37) olisi parempi. Paketissa tulleet kahdet farkut olivat ok, toiset varsinkin. Tunika oli hieman kireä masun kohdasta mutta sitä kyllä aioin pitää, niin ihanaa matskua. Tulevat varmaan päivän asuissa vielä piakkoin kuvattua.

Laitan siis saappaat myyntiin. Yritän myydä näitä ensiksi näin blogin kautta.

Myynnissä Evans saappaat, koko 38 leveällä lestillä. Päällinen on synteettistä materiaalia, pohja pitävää kumia.
Hinta 45 € postikuluineen (Suomessa). Säären ympärysmitta on noin 45 cm (vaikea mitata, kun sisäpuolella on aika paksu vuori). Menee siis sellaiselle henkilölle, jolla on kapeampi sääri, kuin minulla. Lestiltään sopii mielestäni jopa kokoon 39 asti, koska minä olisin tarvinnut tuonne sisälle kaksi villasukkaa päällekkäin. Käytän pääsääntöisesti talvikengissä kokoa 38. 

Laita kommenttia, jos olet kiinnostunut ja muista sähköpostiosoitteesi!

Tulin juuri Zumbasta, oli kyllä hyvää rasvan sulatusta. On meinaa tullut ahmittua karkkeja taas enemmän, kuin laki sallii!

Tässä kuvaa meidän yhteisestä karkkikiposta....

Candy, anyone?

Huomaatteko kuvien laadussa jotain eroa? Nämä kuvat otettu uudella kameralla ja ihan perussäädöillä. Vielä kun ehdin perehtyä ohjekirjaan, niin laatu vaan paranee!

Nyt katselen X-factoria. Muutamat Emmerdalet olisi tuolla myös odottomassa. ♥3 kommenttia:

  1. Argh, mä inhoan tollasia, joissa ei mee vetoketju ylös asti. Ei toivoakaan saada sellasia jalkaan. Noi saappaat olis kamalan kivat mustana :(

    VastaaPoista
  2. Mitä hyötyä on kyseisestä vetoketjusta???

    VastaaPoista
  3. Auttoi tuo vetoketju hieman saappaan laittamista jalkaan. Mutta tietysti paras olisi koko matkalta vetskari. Sellaiset saappaat,joissa ei ole ollenkaan vetskaria, ovat varmaan kaikkein kauheimmat.. :)

    VastaaPoista