maanantai 12. joulukuuta 2011

Kynsi meininkiä ja lahjoja

Innostuin eilen taas tekemään kynnet Konadilla. Tuo viimeksi ostamani kynsilaatta on kyllä ihan paras, kauniita kuvioita.

Kukonaskelkuvio. Pohjalla Kicksistä hankittu kynsilakka ja päällä pinkin värinen Konadin erikoislakka.
Ihanaa, että lunta on tullut paljon!!

Olen saanut hankittua aikasta hyvin lahjoja. Olen innokkaana myös paketoinut lahjoja, siitä hommasta ei voi saada ikinä tarpeeksi! Meillä on jo eräänlainen joulupuukin..Ostin tuollaisen kätevän lahjasäkin H&M Home -myymälästä edellisellä Helsingin reissulla. Yleensä meillä on ollut sellaisia paperisia mutta ei ne oikein kestä kuin sen yhden joulun. Nyt kestää paremmin mutta täytyy sitten tulevina vuosina muistaa, että tuollainen on tullut hankittua. :) Suunnittelen yleensä aina etukäteen, että miten haluan paketoida lahjat tänä vuonna. Nyt menin tuollaiseen simppeliin tyyliin, eli valkoista yksiväristä paperia ja Tiimarista hankittua lahjanarua, jossa teksti "Hyvää joulua!". :) Nuo kaikki paketit eivät ole meidän. Osa paketeista on meille osoitettuja joululahjoja, joita sukulaiset ovat jo antaneet, kun ei nähdä ennen joulua. :) Meille ei tule normaalia joulukuusta ollenkaan. Kissoilla saattaisi olla liian hauskaa sen kanssa ja toisekseen menemme vanhempieni luo jouluksi, jossa toivottavasti on ihan oikea kuusi!

Ihana joulu.

4 kommenttia:

 1. Olisit tullut paketoimaan nää tänkin talon lahjat, on kyllä hirveen näkösiä :D Mulla ei oo tarvittavia taitoja :D Blogissani on muuten juuri käynnissä jouluarvonta, kannattaa kokeilla onneaan... ;)

  VastaaPoista
 2. Mukavaa joulun odotusta sinulle ja miehellesi!


  KR

  VastaaPoista
 3. Kiitos KR kommentistasi. Hyvää joulun odotusta myös sinulle! :)

  Jenni, osallistuttu! Hyvää joulun odotusta myös sinulle Jenni!

  VastaaPoista
 4. Hei,

  muistatko, mistä hankit tuota valkoista lahjapaperia?

  VastaaPoista