tiistai 12. heinäkuuta 2011

Uudet pokat

Sain eilen päähäni uudet pokat. Entiset lasit ehtivät olla käytössäni jo 4 vuotta, eli pääsivät pitkään ikään. :) Toki niitä voi vielä käyttää mutta uudet ovat niin eri tyyliset, että vanhat lasit taitaa päästä päättymättömälle lomalle.

Kehykset on Dolce&Gabbanan
Mikäs on tuomio? :)

Kävin tänään elämäni ensimmäistä kertaa Vaasan poliisilaitoksella. Nyt kun tuota työmatkaa kertyy ihan mukavasti päivittäin, niin epähuomiossa huristelin 9 km/h ylinopeutta ja peltipoliisi nappasi sitten kuvan. :/ Kävin sen asian takia tänään poliisin juttusissa, sakkohan sieltä tuli. :(

Tänään ohjelmassa vielä siivousta, vietän siis vapaapäivää. Kirppistavaroita pitäisi myös käydä vielä läpi, paikkanumeroa en ole vielä saanut.

Sunnuntaista on tulossa kiva päivä, jos sää sallii. :)

5 kommenttia:

 1. Tykkään! Kaipasin itsekin jotain värikästä... mutta sitten otinkin punaruskeat kehykset, jotka näyttävät käytännössä tosi tummilta. Hyvä minä. Mulla on kans nämä yhdet (nyt päässä) D&G, ehkä edelleen suosikkini. Ihan samanlaiset sangat kuin sulla, mitä väriin tulee, leveämmät vaan. :)

  VastaaPoista
 2. Oikein kauniit ja värikkäät sangat. Itselläni LaFontin tummat sangat turkooseilla viiruilla ja olen ollut tyytyväinen. Unelmissa aurinkolasit vahvuuksilla, mutta taitaa jäädä unelmaksi -sillä vahvuuksillani maksaisivat maltaita. Olen aika sokea...Mutta jos seuraavaksi ottaisi sellaiset itsestään tummuvat makeilla sangoilla...

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommenteista. Mäkin olen aikasta sokea, miinuksia löytyy melkein 6 edestä. :/

  VastaaPoista
 4. Vautsi.. tosi ihanat ja sopii sulle :)

  VastaaPoista
 5. Hienot pokat :) Ja Maruskalle tiedoksi, favopticilta saa aurinkolaisit (tai mitkä vaan lasit) vahvuuksilla ja maksavat n. 50 euroa. Kotiin saa tilattua kuudet kehykset sovitukseen, löytyy tosi makeita malleja. Sitten vain valinta ja netissä tilaus ja silmälasireseptistä kopio sovituspokien mukana favopticiin. Itsellä menossa kolmannet sieltä tilatut aurinkolasit vahvuuksilla :) Eivätkä edelliset siis ole rikkuneet tai mitään, tekee vaan mieli vaihdella usein kun eivät tosiaan maltaita maksa.
  -A-

  VastaaPoista