tiistai 5. heinäkuuta 2011

Täällä taas

Taas ehti vierähtää muutama päivä postauksien tekemisestä. Tänään on taas vapaapäivä ja ajattelin mennä katsastamaan, että miltä alennusmyynnit täällä Vaasassa näyttää.
Tuli muuten viime lauantaina käytyä ensimmäistä kertaa leffassa täällä ja teatteri oli kyllä huomattavasti parempi kuin Sjoella. Kävimme miehen kanssa katsomassa Transformers 3:n ja omalta osaltani elämys meni vähäsen pieleen, kun 3D-lasini eivät toimineet. Oliko pikkuise ärsyttävää lähteä vaihtamaan laseja, kun paikkamme olivat ihan sen salin keskellä. Taisin talloa muutamat varpaat siinä matkan varrella, sori! Kun pääsin takaisin paikalleni, huomasin että eiväthän ne toisetkaan lasit toimineet. Kuva oli jäljessä ja seuraaminen elokuvaa lasit päässä vähintäänkin haastavaa. En sitten kehdannut enää toista kertaa lähteä tallomaan toisten varpaita ja mieskään ei suostunut hievahtamaan paikaltaan, niin vaihtelimme sitten laseja keskenämme. Sain sitten palkkioksi migreenin, kun rasitus silmille oli varmaan aika suuri. Että sellainen elämys se. :)

En ole muuten tähän ikään mennessä saanut viettää kertaakaan palkallista kesälomaa. Melkein kaikki aiemmat työsuhteeni ovat olleet määräaikaisia, varmaan tuttu juttu muillekin saman ikäisille naisille? Näin kun heinäkuu vaihtuu ja ihmiset ovat lomalla, niin odottaa vaan entistä enemmän sitä ensi kesää, kun minullakin sitten on ihan oikea kesäloma.

Olen menossa pian kaupungille ja tarkoitus kuvailla sitten päivän asua. Tuli taas ostettua eilen uusia vaatteita, kun uusia malleja tuli liikkeeseen..... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti