sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Turku&Jyväskylä

Kaikki tämän viikon kaavaillut reissut siis toteutuivat. :)

Keskiviikkon lähdimme aikaisin aamusta ajamaan kohti Turkua, matkan varrella pysähdyttiin Raision Ikeassa ja Mylly kauppakeskuksessa. Ikeasta ostimme ison peilin makuuhuoneeseen, joka jäi viime reissulla hankkimatta auton tilan puutteen vuoksi.  Myllyssä tuli käytyä, kun se siinä vieressä on ja aikaa oli vielä rutkasti ennen laivan lähtöä. Oli ihan mukava kauppakeskus, paitsi kuuma oli sielläkin...eikö Suomen kauppakeskuksissa ole missän ilmastointia? Jotain tuli sieltä ostettua, esittelen sitten vaikka kaikki ostokset taas kimpassa.

Päällä Zizziä ja Yoursia, kaikki jo ennenstään täälä nähty. :)

Varasimme Silja Europalta DeLuxe-luokan hytin Romance -paketilla, kun se sattui olemaan tarjouksessa. :) Hytissä odottti ensinnäkin tälläinen ylläri:


DeLuxe-luokan hytti

Ehdimme muuten käymään Turun Linnassakin ennen laivaan menemistä. Olen joskus lapsena siellä käynyt viimeksi ja ei ollut kyllä sitten minkäänlaisia muistikuvia linnan sisältä. Sisäänpääsymaksua ei edes maksettu, koska olimme oikeastaan vain sisäpihalla ja aulassa.
Sattui kyllä todella mahtava sää laivan kannella oleskeluun. Laivan sisällä oli muuten tosi kuuma, vaikka yleensä siellä on ollut todella hyvä ilmastointi. Kuulin tosi monen muunkin valittavan huonosta ilmastoinnista. Varmasti monelta jäi paljon ostoksia tekemättä, kun ei vaan pystynyt katselemaan ja sovittelemaan tavaroita. Samoin buffetissa ollessamme, keskustelimme pöytänaapureiden kanssa laivan huonosta ilmastoinnista ja he keskittyivätkin melkein ainoastaan nesteytykseen. ;)

Kannella oli erittäin tuulista :)
Näin se matka taittuu
Turun saaristoa

Tulimme kotiin myöhään torstai-iltana tai oikeastaan kello taisi olla jo puolenyön. :)

Sitten perjantaina oli lähtö Jyväskylän suuntaan äitini kanssa, koska siellä oli rallin lisäksi The Blankolla keikka. Tarkoituksena oli lähteä ajamaan kohti kotia keikan jälkeen, emme olleet saaneet hotellihuonetta rallin takia. Kävimme syömässä Amarillossa, jonka jälkeen minulle tuli pakkomielle Fransmannin jälkiruoasta, nimittäin crème brûléesta. Jyväskylän Sokos Hotel Alexandrian yhteydessä on Fransmanni, joten sinne suuntasimme.

namskista

matkakaverin eväät

Lähtiessämme pois jälkkärin jälkeen, päätimme vielä kysyä, että olisiko joku sattumoisin perunut tulonsa hotelliin. Ja sitten kävi niin, että heillä oli juuri vapautunut yksi huone. :)) Otimme sen ja hykertelimme tyytyväisyydestä mutta sitten muistimme, että emme olleet ottaneet mitään yöpymis kamppeita mukaan. Tuli sitten nukuttua meikit naamassa ja seuraavana päivänä tuli liikuttua samoissa kamppeissa mutta ei se nyt niin kauheata ollut. :) Aamupala oli aivan mahtava, olivat varmaan panostaneet normaalia enemmän tarjontaan, koska hotellissa oli paljon ulkomaalaisia rallin organisaatioon kuuluvia.

Tuli muuten käytyä Jyväskylän molemmissa Zizzeissä ja kerrankin löysin jotain -70% alennuksella. Esittelen nekin sitten myöhemmin. :)

Asuna Jyväskylän reissulla toimi tämä kombo:

Kuva on otettu 2 aikaan yöllä ja hikisen keikan jälkeen, joten armahtakaa. ;) Maximekko - Forever 21 NY, Bolero - NewLook UK, Laukku - Guess UK
Niin ja pitää tietty keikastakin laittaa kuvia, oli taas niin energistä settiä!


Kuvat vähäsen väärässä järjestyksessä, tässä vaiheessa Paulilla oli vielä paita päällä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti