lauantai 16. heinäkuuta 2011

Tapahtui vaatekaapissa

Tuossa kun kävin läpi farkkuhyllyä, niin tulin sovittaneeksi kaikki siellä olevat mallit läpi. Positiivinen ylläri oli se, että kaikki meni päälle. Olen pudottanut painoa 10 kg alkuvuodesta ja se näytti tuottaneen tulosta farkkujenkin osalta. Pari pääseekin varmaan heti tehokäyttöön, jos ei ole liian kuuma ilma pitää pitkiä farkkuja. :)

Otin kuvaa kaikista käyttöön jääneistä farkuista:

Kaikki muut farkut ovat Evansia paitsi yhdet vaaleat caprit hankin viime NY-reissulta.
Samoin otin kuvaa toukokuun Lontoon reissulta Yoursin kaupasta ostetuista paidoista, joita en ole vielä esitellyt:En olekaan muuten vielä kertonut, että mitä hauskaa tapahtuu elokuussa. Lähdetään kavereiden kanssa Rihannan On The Beach  -keikalle. Vähäsen siistiä! Toivottavasti kaikki menee putkeen ja kukaan ei joudu perumaan. Yleensä minä olen ollut se tylsimys, joka ei olekaan päässyt mukaan. Viimeksi en päässyt työkiireiden takia Pinkin keikalle. Mutta nyt kaikki perumiset otetaan takaisin! :D

ps. Paikka Vaasan Adam&Eva kirppiksellä on 116. Vien tavarat sinne tiistaina. :) Vinkatkaa muuten kavereille, jotka käyttävät kokoa 36-40. Vien sinne äitini vaatteita, osa ihan uusia!

2 kommenttia:

  1. kiva uus banneri! :) Millä keinoin oot pudottanu painoa? Perus enempi lenkkii vähempi karkkii?

    VastaaPoista
  2. Kiitos, itsekin tykkään bannerista paljon. :) Olen pudottanut painoa välttelemällä valmisruokia, ylimääräisiä herkkuja ja yrittänyt liikkua enemmän. En tosin liiku nykyäänkään kuin jotain kerran viikossa, sitä pitäisi siis lisätä..ja paljon. :)
    Teen itse aika paljon ruokaa. Kanaa, kasviksia ja kokojyvä riisiä on sellainen ruoka, jota tulee tehtyä joka viikko. Hyvää on!

    VastaaPoista