perjantai 15. heinäkuuta 2011

Maalari maalaa

Tulin kotiin auttamaan äitiä uuden huvimajan maalauksessa ja tuossa juuri mietin, että taisipa olla ensimmäinen maalausurakka ikinä! Aika hyvin olen välttynyt vaikka vanhemmilla onkin aina ollut puutalo, jota pitää maalata jotain 10 vuoden välein. Miehen ja minun yhteinen koti on myös puuta ja maalausurakka sielläkin kolkuttelee ovelle, jos haluaa pitää huolta siitä, että maalaus tulee tehtyä 10 vuoden välein. :)

Olen inspiroitunut musiikasta uudelleen pitkästä aikaa. Olen yläaste ajoilta lähtien ollut tosi kiinnostunut musiikista ja varsinkin sellaisesta, jota ei kuitenkaan ihan kaikki kuuntele. Nyt koulujen suorittamisen jälkeen on jotenkin se uuden musan etsintä jäänyt ja tullut kuunneltua ja osteltua vain listahittejä ja niiden isoimpien artistien levyjä. MTL-Peppi linkitti Beyoncen uuden levyn tekemisestä pienen dokumentin ja katsoin sen ihan yhdeltä istumalta. Kyseessä on niin lahjakas taiteilija, että oksat pois. Spotifysta tuli kuunneltua biisit tältä uudelta albumilta ja nyt tekis mieli ostaa ihan oikea cd. Tässä vielä sama dokumentti linkitettynä, kannattaa katsoa!



En muuten viekään tavaroitani Shoppikselle myyntiin. Vien ne Vaasan Adam&Evan kirppikselle ensi viikon tiistaina. Ilmoitan paikkanumeron täällä, kun vaan pääsen kotiin tsekkaamaan sen. Nyt tulee aika paljon vaatetta myyntiin, Zizziä, Yoursia, Evansia jne. Voin tännekin laittaa jotain vielä myyntiin. :)

9 kommenttia:

  1. farkkuja ja housuja jos on menossa, niin kiinostaa!! :)

    VastaaPoista
  2. ..eli keskiviikkona pääsee pöytää penkomaan? odotan innolla :D

    VastaaPoista
  3. EIH!! Mä oon kyylänny ja kyylänny että koska mä pääsen sinne shoppikselle katteleen. No, pakko kai siis tulla zizziin.. :D

    VastaaPoista
  4. No harmi.:( ei taida ihan vaasaan asti sit viittiä lähteä kirppikselle. :D

    VastaaPoista
  5. Laitankin farkkuja seuraavaksi tänne blogin puolelle myyntiin. Ne yleensÄ menevät niin huonosti kaupaksi kirppiksellä, toivottavasti täältä löytyy ostajia. :D

    Kirpputori vaihtui, koska en tule jatkossa enää käymässä Seinäjoella. En työskentele Zizzissä enää.

    VastaaPoista
  6. olipas sulla lyhyt työsuhde zizziin... HARMI..

    VastaaPoista
  7. Työsuhteen päättymisen syistä en nyt oikein voi avautua..mutta tuli itselle yllärinä kyllä tuo asia.

    VastaaPoista
  8. hm, voi ei! :( Olit niin mukava myyjä.

    VastaaPoista
  9. ..olit kyllä mahtava myyjä.. mutta tsemppiä sulle uusiin haasteisiin :) ..

    VastaaPoista