lauantai 30. lokakuuta 2010

Lauantaita

Käytiin tänään Vaasassa tekemässä pikku pyrähdys. Kaupoilla en käynyt kuin pikaisesti Gina Tricotissa, kun sattui olemaan meidän ruokapaikan vieressä. Sieltä ostin korvikset -50% hintaan. Voin esitellä ne huomisessa asukuvassa, kun suunnitelmissa on niitä huomenna käyttää.

Nyt parhaillaan väsään huomiseksi täytekakkua sukulaisen synttäreitä varten. Aion panostaa siihen vähäsen enemmän kuin aiemmin. Täyte ja koristeet ovat sellaisia, että toivottavasti eivät epäonnistu..
Kinuskikissan sivuilta olen ohjeet ottanut. Laitan tänne blogin puolelle sitten kuvaa..toivottavasti onnistuneesta kakusta!!

Tälläistä oli päällä tänään:




































Bolero/paita/härpäke: Stockmann Clobal G. Ostin tuon joskus keväällä muistaakseni, muutaman kerra ollut päällä. Ei kyllä oikein vakuuta, saattaa mennä myyntiin..
Tunika: NewLook
Leggarit: KappAhl
Saappaat: Evans

Mihinkähän tuo toinen käsi on hävinnyt? :D

5 kommenttia:

  1. Nuo saappaat on tosi kivannäköiset ja varmaan ihan hyvät jalassakin? Oletko koskaan tilannut www.duoboots.comista saappaita? Ja ilmoitathan täällä, jos laitat huuto.nettiin tuon yläosan myyntiin, näyttäis ihan siltä, että vois vakuuttaa mut, jos on sopiva kooltaan :) -Sari

    VastaaPoista
  2. Hei,

    olen jo pitkään miettinyt (ja nyt vasta muistan kysyä), että voisitko hieman kertoa tarkemmin noista Evansin saappaista. En ihan lähiaikoina pääse niitä itse Englantiin testailemaan, mutta olen miettinyt jos uskaltaisin tilata :)

    Vastaako koot mielestäsi hyvin suomalaisia? Kuinkas tuo varren leveys? Jos saa ihan suoraan kysyä, kuinka leveä pohkeesi on? Mikä leveys sinulla on?

    Jos utelen liikaa, ei tarvitse vastata :)

    VastaaPoista
  3. Anonyymi: Nuo saappaat on hyvät jalkaan. Sopivasti korkoa, jaksaa shoppailla vaikka 6 tuntia nuo jalassa (testattu on). :)
    DuoBootsissa olen joskus käynyt, mutta muistaakseni mallit eivät olleet tarpeeksi mieluisia. Viimeisimmässä postauksessa kerronkin jotain Evansin saappaista.

    Suvi: Saa udella. :) Ks. viimeisin postaus.
    Niin ja kyllä nuo Evansin koot vastaa mielestäni hyvin suomalaisia.

    VastaaPoista
  4. Moi,
    onpas tutunnäköiset saappaat, itsellä juuri samat jäi viime syksynä Evansilta käteen (tai paremmin ehkä sanottuna jalkaan...) Parit saappaat on sen jälkeen tullut sitten netin kautta tilattua samasta paikasta. Tosin, uudet pohjat niihin joutuu tänne pohjolan talveen laitattamaan (kuten sinäkin tuossa jossain postauksessa mainitsitkin).

    Mukava blogi sinulla, jatka samaan malliin. :)

    VastaaPoista
  5. Heippa!

    Eikö olekin hyvät saappaat. :) Itsekin aion tilata vielä lisää, pohjat varmaan täytyy tosiaan teetättää uudet. Kiitoksia kommentista. :)

    VastaaPoista