lauantai 16. lokakuuta 2010

Muotimessut ja uusi tukka

Nämä kaksi ei sinänsä liity toisiinsa, mutta messuilla tuli käytyä ja tällä viikolla sain myös uuden tukan. :)

Aloitetaan uudella tukalla. Tarkoituksena oli kasvattaa etuhiuksista yhtä pitkät kuin takahiuksista. Se projekti jäi sitten, kun hermot meni pitkiin etuhiuksiin, jotka oli koko ajan tiellä. Torstaina kävin parturissa ja etuhiukset lyheni aika radikaalisti. Itsellä ainakin on vielä totuttelemista, enkä ihan vielä tiedä tykkäänkö uudesta lookista...Muotimessuilla on tullut käytyä jo muutaman kerran ja on ilmeisesti muodostumassa tavaksi. Eniten odotin More to Love -tyttöjen tapaamista ja heidän kanssa juttusiin pääsinkin ja Pepin haliin kanssa (Mimmi oli varattuna just silloin)! :) Kuvaa ei valitettavasti ole, tilanne meni niin nopeasti ohi. Ja heillä taisi olla aikamoinen kiire messujen ohjelman järkkäämisen kanssa. Toivottavasti tulen heitä vielä näkemään joskus, ihania tyttöjä!


Messuilla asuna:
Seepratunika: Evans
Neule: Seppälä Great Girls
Farkut: Evans

Messuilla pyörittiin pääsiassa muoti- ja kauneusosastoilla. Ostoksia oli mahdollista tehdä paljonkin, mutta itse en ostanut kuin kynsitarvikkeita. Kiintoisampaa antia olivat mielestäni Fashion Loungen vieraat mm. Mimmi&Peppi, Antti Asplund, Anne Kukkohovi ja Ellen päätoimittaja Mirvaa Saukkola.


Antti Asplund kertoi uudesta mallistostaan nimeltää There. Malliston ensimmäinen puoli on ilmeisesti valmis, mutta toinen puoli valmistunee (tavoite) keväällä. Kuvassa myös Jani Toivola, joka toimi Fashion Loungen juontajana.


Mimmi&Peppi oli kutsunut paikalle 3 bloggaajaa ja Ellen päätoimittajan Mirva Saukkolan. Keskustelun aihe oli pääasiassa toimittajien suhtautuminen bloggaajiin ja sama toisinpäin. Vasemmalla seisomassa Peppi ja oikealla Mimmi. Istumassa vasemmalta: Mirva Saukkola, bloggaaja Aurora (http://auroranhenkarit.indiedays.com/), Jenni (http://pupulandia.indiedays.com/) ja Sharon (http://sharonin.blogspot.com/).

Sunnuntaina eli huomenna olisi messuilla ollut bloggaajien kirppis, sinne olisin halunnut...

1 kommentti: