sunnuntai 24. lokakuuta 2010

Väsynyt bunny

Sunnuntait omalta osaltani menee usein mukavasti kämpän siivoamiseen ja muutenkin kaikkeen puuhailuun täällä kotona. Tämäkään päivä ei ollut poikeus..kylppärin kaikki kaapit tuli siivottua ja turhat ja vanhentuneet purkit tuli heitettyä pois. Pari ostoskassillista tuli roskiin menevää tavaraa. Laskin, että olen käyttänyt tähän mennessä 6 Tigin Masterpiece lakkaa, olin säilönyt kaappiin ne kaikki. Ne on niin söpöjä pulloja, että en ole viitsinyt heittää pois. Mutta nyt siis sen tein. Lisäksi huomasin, että kyllä siellä kaapissa oli jotain ylimääräistä vaikka tuossa viime postauksen kommentissa muuta väitin. Saattaa olla, että laitan huuto.nettiin kosmetiikkapaketin myytäväksi.

Kun kaapit oli saatu järjestykseen niin seuraavaksi oli koko kylppärin ja saunan kuurauksen vuoro. 3 tuntia siinä vierähti, olo oli kuin cooperin testin jälkeen. :D

Huomenna menen Elviran kanssa eläinlääkäriin, nyt kun tytölle on tullut ikää tarpeeksi, niin vien leikattavaksi. Vähäsen jänskättää, että miten Elvira kestää leikkauksen ja miten toipuu siitä. Toivotaan, että kaikki sujuu hyvin. :)

Ai niin, piti ottaa todistusaineistoa Elviran touhuista, kun olin hetken aikaa pois.


Elviran ruokakuppi on ihan pystyssä..mutta raksut on pitkin mäkeä... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti