sunnuntai 26. syyskuuta 2010

London: Day 4.

Sunnuntaina lähdimme tutustumaan Thorpe Parkiin, joka on iso huvipuisto.

Alunperin taisin lukea Thorpe parkista Mungolifen blogista. Vaikka ei nyt mitään huvipuiston suurkävijöitä ollakaan, niin tämä vaikutti kuitenkin aika paljon eroavan esim. Linnanmäestä.


Waterloon asemalta lähti juna Stainesiin, josta on lyhyt matka pikkubussilla Thorpe Parkiin.  Junamatka maksoi n. £8 / suunta. Lippua näyttämällä pääsi pikkubussin kyytiin maksutta. Stainesin asemalla oli hyvät opasteet pikkubussien parkkipaikalle.

Sunnuntaina ilma oli yllättävänkin lämmin, varmaan jotain +21. Välillä kuitenkin tuli kylmä, kun aurinko meni pilveen. Oli jotenkin vaikea pukeutua, ettei vaan tulis sitten liian kuuma. :)
Tuo huivi on suurkulutuksessa tällä hetkellä, esittelin sen täällä vähän aikaa sitten. H&M:ltä siis hankittu ja harmittaa ettei tuota huivia saa muun värisenä! Kuvassa on muuten kauhea ilme, yrittäkää ohittaa se. :D


Näettekö tuossa kuvassa tuon hurjan kaaren? Ihan tuossa puun yläpuolella. Oli kyllä niin hurja laite, ettei minua ainakaan olisi saanut tuohon ikinä! Tuolla radalla puksutti sellainen juna kahta ja sataa!Tähän laitteeseen minäkin uskaltauduin.  :D

Moneen laitteeseen ei menty, koska nuo jonotusajat oli ihan törkeät! Fast track lipuista olisi saanut maksaa itsensä kipeeksi, £5/kpl! Kyllä saa vanhemmat olla rahoissaan, jos lapsia useammankin haluaa tuonne viedä. Sisäänpääsymaksu oli pakollinen kaikille ja se oli £38/kpl. Mutta onneksi mieheni on innokas Ben&Jerry- jätskin syöjä, niin hän sai palkinnoksi 2 henkilöä yhdellä lipulla.. tarpeeksi kun jaksaa syödä. :)

Mutta onni onnettomuudessa..kun laitteisiin ei jaksettu jonottaa, niin mentiin peliluolaan pelaamaan. Miehelläni oli onni kohdallaan, koska hän voitti minulle 2 pehmolelua ja itselleen/meille uuden Playstation 3:sen!!

Sunnuntai oli siis kiva päivä ja onnekas. :)

1 kommentti: