torstai 6. maaliskuuta 2014

OOTD among other things

Tänään eksyi päälle sellainen asu, jossa en sitten viihtynyt yhtään. Kyllä se nyt vain on niin, että minun ja bootcut-lahkeiden yhteinen matka on ohi. Olen jotenkin niin tottunut kapealahkeisiin housuihin ja mielestäni ne sopiikin minulle paremmin? Laitoin jalkaan pitkästä aikaa korkeakorkoiset nilkkurit, tuntui hassulta kävellä niillä. Lisäksi pohkeet tuli vähän araksi, olipa outoa miten ne nyt tuolla tavalla reagoi.



neulejakku NewLook / tunika Evans / farkut NewLook / laukku Armani Exchange

Meillä on täällä olohuonessa nyt vihdoinkin valaisimet! Eihän ne ole puuttuneet vasta kun jokunen kuukausi, oli jo siis korkea aika ostaa valaisimet. Sopivien etsintä vain kesti, jotenkin ei löytynyt oikean tyylisiä. Tämä meidän asunto on tavallaan moderni mutta kuitenkin vanhaan tyyliin tehty puutalo, niin ne piti olla oikeanlaiset. Hobby Hallista nämä sitten löytyi, miehen kanssa ainakin tykätään. Livenä nämä valaisimet on paremman näköisiä vielä, kuvat ei tee oikeutta.


Ainiin, kynsissäkin on taas uusi lakkaus. Minulla on suuri ihastus meneillään tuohon Essien hilelakkaan, niin kuin olette saaneet huomata. Nyt kokeilin sitä valkoisen pohjan kanssa, näissä kuvissa näkee noiden hileiden olevan oikeasti aika pinkkejä.



Huomenna on mukava päivä, näen hyviä ystäviä pitkästä aikaa. Asutaan kaikki eri paikkakunnilla, niin ei tavata enää niin usein. Välimatkat ei ole niin pitkiä mutta silti aikaa on päässyt kulumaan ihan liikaa edellisestä kerrasta.

13 kommenttia:

  1. Sittenhän voidaan alkaa neuvotella kirppishinnoista jos et enää tykkää bootcut-farkuistasi...:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voisin kyllä laittaa ne myyntiin tuonne, en niitä kuitenkaan tule enää pitämään. Kannattaa pitää silmällä kirppistä. ;)

      Poista
  2. Eipä ole itselläkään tullut pidettyä yhtään leveälahkeisempia housuja kuin ainoastaan olohousuina tai verkkareina! :D

    Jotenkin hankala (minun ainakin) kuvitella leveälahkeisten housujen kanssa toimiva yläosa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä haastavaa keksiä sopivaa yläosaa leveiden lahkeiden kanssa. :D

      Poista
  3. Täytyy kyl sanoa, et sopii paremmin tiukkalahkeiset housut sulle... Tulee niin tätimäinen vaikutelma niistä housuista! Onneks vielä on noita kapeita, ku en mä oo enää edes pitänyt muita ku leggareita... mitä mä teen ku ne menee pois kokonaan muodista!?!?
    Ihanan lampun olet ostanut... muutenkin ois kiva nähä enempi sisustusjuttujakin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii-i! Tätimäinen olo minulle just tulikin, osuit ihan oikeaan.

      Poista
  4. Mun mielestä pyöreällä ei ole eduksi bootcut mutt ei myöskään pilli. Hieman alaspäin kapenevat parhain. Ihan pillit saa pyllyn näyttämään vielä isommalta, jos on pieni nilkkainen. Ite käytin myös jossain vaiheessa bootcutteja mutta rupes tuntuu liian "hulmuavilta" lahkeilta. Nykyää kapenevia hiukan tai sitten saappaiden kanssa pillejä, mut sitten pillien kanssa pitää olla tarpeeks pitkä paita/jakku tasapainottamaan :) Mut olenkin yläosasta selvästi pienempi kun alaosasta. Ja leggarit on mulla sama kun kalsarit. Niillä ei mennä ihmisten ilmoille. Kaameinta ehkä on ku näkee kaupungilla leggarit ja ei pepun peittävä paita ja sitten näkyy pikkarin saumat niistä leggareista läpi, joillan jopa ne pikkarien väri/kuvio. YÖK! Mun nuoruudessa leggarit oli välihousut ja on edelleen, enkä ole ku 30 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suoria lahkeita ei taida ollakaan tuolla kaapissani ollenkaan. Joo, minäkin olen nähnyt niitä leggareita kaupungilla liian lyhyiden paitojen kanssa. Eilen näin kans aika epämiellyttävän yhdistelmän, sukkahousut + hotpantsit.

      Poista
  5. Joo, kapealahkeisten housujen puolesta liputan minäkin. Itelleni ja sulle :) Oon monesti miettiny kun kaikissa stailaus-ohjelmissa höpötetään että ne leveämmät lahkeet jotenkin tasapainottaa leveitä lantioita. No ei kyllä. :D Mulle tulee vaan törkeen iso olo niissä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, iso ja tätimäinen fiilis tuli minulle. :D

      Poista
  6. Oon aina fanittanut bootcut-lahkeita, mutta nykyisin tuntuu vähän siltä, kuin olisin menossa Discoon, kun laitan nuo ainokaiset bootcut -farkkuni päälleni. Tilasin syksyllä Ellokselta kahdet farkut samaa merkkiä ja samaa kokoa, toiset mustat ja toiset tummansiniset... Toisissa on täydelliset suorat lahkeet, toisissa jopa yllättävän leveä bootcut. Outoa o_O Itse pidän eniten suorista, mutta ei mitenkään erityisen löysistä lahkeista. Tulee jotenkin töppöjalkainen olo ihonmyötäisissä asuissa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä en ole pahemmin törmännyt suoralahkeisiin housuihin, olisiko H&M:llä?

      Poista
  7. Minusta taas bootcutit sopii sinulle hyvin, solakoittaa vartaloa ja saa sinut näyttämään pidemmälle :).

    VastaaPoista