sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Yoursin liike Myllyrannassa

Pääsin kuin pääsinkin eilen lähtemään Yoursin liikkeen avajaisiin Mäntässä Myllyrannassa. En ollut koskaan aiemmin kuullut kyseisestä paikasta, joten olihan sinne pakko lähteä kun mahdollisuus oli.
Navi löysi helposti perille ja sitten äkkiä tutkimaan paikkoja! :)
Minulla oli muuten kamera ihan laukussa mutta akku olikin yllättäen loppu, joten napsin kaikki kuvat Galaxyllani. 



Tuossa Muotimyllyn päässä oli myynnissä pääasiassa Italiasta ja Ranskasta tuotuja normaalikokoisia vaatteita. Ne olivat kyllä kauniita, äitinikin teki ihanan löydön tuolta tulevaa talvea varten.


Yoursin myymälään pääsi saman rakennuksen toiselta sivulta.





Käytiin ensiksi tuossa ruskeassa rakennuksessa, jossa oli myynnissä paljon kaikenlaista sisustustavaraa. Oli mattoja, tyynyjä, verhoja, kynttilöitä ja kaikkea mahdollista. Oli kiva pyöriä tuolla, aikaa olisi vain saanut olla enemmän.


Kesällä varmasti kaunis paikka ja miksei näin syksylläkin. Tuossa oli vesistö ihan vieressä.

Sisustusjuttujen jälkeen mentiin Yoursin myymälään. Se olikin tosissaan erilainen paikka, kuin Yoursin myymälät normaalisti. :) Miljöö pikkuisen erilainen mutta mikäs siinä, ei ainakaan minua haitannut. :)





Yoursilla oli myynnissä kenkiä, alusvaatteita, takkeja, juhlavaatteita ja perusvaatteita. Heillä oli jäänyt matkan varrelle iso osa kenkiä ja ilmeisesti vaatteitakin, eivät siis kerinneet avajaisiin. Ensi viikolla siellä voikin olla tarjontaa enemmän kuin nyt. Minä ainakin löysin kaikkea kivaa tuolta, onneksi noita alusvaatteitakin on nyt saatavilla tuolla, tilaamalla on niin vaikea löytää sopivia.
Palvelu oli erittäin ystävällistä ja nimenomaan aitoa. Viihdyttiin tuolla hyvin pari tuntia, yläkerrassa oli meinaa paljon ihania kenkiä ja laukkuja. Tuo oli oikein tavarataivas, hinnat oli kukkarolle ystävällisiä myös. :)
Yoursin puolen hinnat oli mielestäni samoja, kuin nettikaupasta tilattaessa. Oli niin outo tunne sovittaa Yoursin vaatteita Suomessa! JuttelinkinYoursin perustajan kanssa, paljon on kuulemma keskustelua ja ihmetystä ollut ympäri maailman, että miksi juuri Suomeen tuli ensimmäinen Franchising -myymälä. :D Joku australiainen oli kommentoinut, että hänellä on Suomessa sukulaisia ja he ovat kaikki laihoja, että ei täällä olisi tarvetta edes Yoursille. As If, kyllä tarvetta on!! :)

Minulla on tuossa kuvassa päällä NewLookin tilauksesta tullut mekko, paketti tuli perjantaina..joten en ole esittelyjä vielä ehtinyt tehdä. Mutta ei siellä paketissa ollutkaan muuta kuin lisäksi yksi raskauspaita, saappaat ja rintaliivit. Tuohon mekkoon kuului lisäksi sellainen musta koru mutta otin sen pois, jotenkin liikaa tuon vyön kanssa. Kuvassa myös uusi tukkani, kävin torstaina parturissa. Tykkään tosi paljon tästä kevyemmästä päästä, pituutta lähti takaa 5cm ja edestä 3cm, nyt on myös tasaisen musta sävy koko päässä, ei enää latvassa punaista. :)

Esittelen tässä vielä Yoursin ostoksiania. :)





Tuo mustapohjainen tunika/mekko on löytö. Olen meinaa monta kertaa katsellut sitä Yoursin sivuilla ja miettinyt tilaamista, lopulta siinä oli koot loppu. Mutta tuolta Yoursin liikkeestä sitten löysin sen!! Tuo on niin kaunis päällä ja hieman tuollainen erikoinen leikkauksiltaan, tykkään.

Tuo musta neuleliivi on hauska, noitakin jäi vain yksi enää sinne. Tavara on liikkunut siis hyvin, ehkä siellä täydennetään ensi viikolla uudella tavaralla.

Ostin aika perusvaatteita tuolta, juhlavaatteita en tarvitse. Tässä alkaa pian sellaiset ajat, että saan olla kotona paljon pikkuisen kanssa, joten ne juhlavaatteit sai jäädä muiden ostettavaksi. :)

Yläkerrassa oli tosiaan myynnissä kenkiä, sieltäkin löysin jotakin. :)


Nämä kengät on kokoa 40 (!!!) mutta tuolla oli  kyllä kengät mielestäni normaalia pienempiä, äitinikin oli samaa mieltä. Vein viimeiset tuollaiset kiilakorkoiset kengät mutta jäi sinne kaikkea muuta ihanaa. ;)

Onko muut jo käyneet tuolla liikkeessä? Ihanaa tietää, että Suomenna on nyt paikka minne voi mennä ostoksille..ilman että tarvitsee tilata sovittamatta vaatteita.

Matkaa tuonne Mänttään Tuurista tuli jotain 120km. Mutta tulin tietysti täältä Vaasasta, joten siihen tulee päälle vielä noin 150km. Kyllähän tuo paikka lähempänä saisi olla mutta eihän tuolla varmaan niin usein tule käytyä. Seuraavan kerran voisi käydä vaikka mammaloman aikana, joka alkaa marraskuussa. :)



23 kommenttia:

  1. Ei näyttänyt olevan ruuhkaa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli siellä muitakin mutta yritin ottaa kuvia niin, että ei tuntemattomien naamoja näy. Lähdettiin kyllä viimeidenä pois tuolta, klo 15 meni kaikki kiinni.

      Poista
  2. Hei!
    Ihana tuo new lookin mekko! Piti heti sen innoittamana vierailla sivuilla...Minkälainen mitoitus noissa vaatteissa on? Entäs saappaat, kivoja saappaita, mutta kun ei tiedä mahtuuko oma pohje:( Minkälaiset saappaat itse tilasit ja oliko sopivat?
    Kikka

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. NewLookin vaatteista käytän kokoa 22 tai 24. Mielestäni Yoursin vaatteet on hippasen reilumpia, yleensä käytän Yoursin kokoa 22. NewLookin saappaita en ole aiemmin tilannut, nyt meni tilaus niiden osalta pikkuisen metsään. Evansin saappaat on parhaimpia. Yoursin liikkessä oli kyllä hyvännäköisiä nahkaisia mustia saappaita, olivat varmasti hyviä jalkaan. Näyttivät ainaski hyviltä!

      Poista
  3. Tuo yoursin tulo suomeen huippu juttu. pakko päästä tuonne käymään. nätin näköinen paikkakin! kerkisitkö yhtää kattoo et oliko koot tosiaan 60 asti kaikissa. ku monesti ku mainostetaan isoja kokoja niin loppu peleissä niitä isompia ei kauheasti ole aina 46 kokoisia. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä siellä oli kokoa 30/32, melkein eniten oli loppu se pienin koko. :)

      Poista
  4. Saiko tuolta saapikkaita? oi jos pääsis kokeilemaan kun en uskalla nettikaupoista tilata :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli saappaita, nyt parit vaihtoehdot mutta lisää on tulossa. :)

      Poista
  5. Kaunis olet! Aika erikoinen paikka tuolle myymälälle. Oliko siellä muita asiakkaita ollenkaan? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Oli kyllä erikonen paikka, ovat kuulemma paljon saaneet tehdä töitä sen eteen, että saivat Yoursin tuonne. Oli siellä muitakin asiakkaita, ajattelin, että eivät varmaan halua naamaansa blogiini. :)

      Poista
  6. Myllyranta on kiva paikka. Tulee käytyä siellä muutaman kerran kesässä, kun vierailemme ystäväpariskunnan mökillä Vilppulassa. Sisustusliikkeestä löytää aina jotain aarteita samoin kuin aikaisemmin laukku ja kenkäpuolelta. Myös vaatteissa on välillä ollut isompiakin. Tuosta Yoursin myymälästä sain hiukan etukäteistuntumaa pari viikkoa sitten, kun pääsin ystäväni kanssa tutustumaan etukäteen. Tuolloin vasta osa tavarasta oli hinnoiteltu eurohintoihin ja vasta osa vaatteista oli tullut. Bloggasinkin tuosta avattavasta myymälästä jo silloin. Nyt olen menossa ensi viikon viikonloppuna ostoksille. Toivottavasti on paljon kivoja vaatteita ja kenkiä tarjolla :)

    VastaaPoista
  7. Hei!
    Mikä noissa new lookin saappaissa mätti, itse olen kerran tilannut ja varsi ei ollut mitenkään reilu:(
    Kuinka leveä varsi niissä sinun tilaamissasi saappaissa oli ja mikä malli kyseessä?

    VastaaPoista
  8. Luulin, että niissä olisi ollut vetskarit. Vaikea saada jalkaan, varsinkin näin raskaana. :D Varsi olisi saanut olla ihan pari senttiä leveämpi. Ne on nyt myynnissä fb-kirppiksellä mutta varmaan laitan ne blogikirppiksen puolelle myös!

    VastaaPoista
  9. Vielä utelen edelleen, mikä malli ja miten leveä varsi oli? Tietysti kuvakin olisi kiva vaikka tuolla blogikirppiksellä, vaikka koko on varmaan mulle pieni. Facebookissa en ole.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mallia en enää muista mutta varsi on 40cm ympärysmitaltaan. Saas nähdä, että löytyikö ostaja jo feissarin kautta. Koko on muuten 38.

      Poista
  10. Ihmeellinen paikkavalinta. Kuvittelisi, että Yours olisi avannut ensimmäisen liikkeen jonnekin pääkaupunkiseudulle. Ehkä tulevaisuudessa sitten?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan se aika erikoinen mutta on ainaki keskellä Suomea. :)

      Poista
  11. Kivat ostokset! Sydäntunika olisi ollut myös mun hankintalistalla :-). Aika jännä paikka kaupalla tosiaan!

    -Tuulis

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt en pääse käyttämään uusia vaatteita, kun olen kipeänä. Jonkun ilkeän pöpön sain, antibiootti kuuri päällä. :(

      Poista
  12. kiinnititkö semmoseen huomiota tuolla Myllyrannassa että koot olis käännetty erilailla eurokokoihin kun Yoursin verkkokaupassa? Kun ostin Myllyrannasta sillon neuletakin jossa kokolappu 22-24 ja siihen oli laitettu viereen eurolappu 48-50. Sitten kuitenkin Yoursin sivuilla on, että tuo 22-24 vastaakin 50-52... Ihmettelen hiukan. Normisti käytän 48-50 vaatteita..

    VastaaPoista
  13. En kyllä olisi tuollaista huomannut, en nähnyt siis mitään eurolappuja erikseen?

    VastaaPoista
  14. Ai sillon noissa keltaisissa tarralapuissa, jotka sinunkin vaatteissasi näkyy ja on löyty tohon varsinaisen lapun päälle, luki eurohinta ja eurokoko. Tämä siis aikaa ennen, kun myymälä ei ollut virallisesti vielä avattu.

    VastaaPoista
  15. Kävin lauantaina Yoursilla. Pettymys, miten vähän oli valikoimaa nyt. Kaikista lähinnä pienin ja isoin jäljellä. Myyjä pahoitteli, että suosio on yllättänyt ja lisää tavaraa tulee vasta ensiviikolla. Edelleen oli ne hämäävät keltaiset eurotarrat :)

    VastaaPoista