tiistai 23. syyskuuta 2014

Seka(va) postaus

Heippa kaikki!

Olen taas muutaman päivän ollut hiljaa mutta tekemistä vain on paljon. Lisäksi väsymys vaan lisääntyy raskausviikkojen myötä. Mies nauraa minulle, kun minulla menee nukahtamiseen noin 7 sekuntia siitä kun pää on osunut tyynyyn. Hb pitäisi olla kunnossa, lisärautaa en ainakaan en ole vielä tarvinnut. Huomenna on neuvola, saas nähdä millaisia arvoja nyt tulee. :)

Lupasin kertoa uusista kosmetiikkahankinnoistani, kynsilakkoja on taas tullut osteltua ja aika paljon olenkin laittanut kuvia tuonne Instagramin puolelle.


Ostin tuollaisen tyvikohotukseen tarkoitetun vaahdon, se on ollut kyllä ihan hyvää näin parin viikon testin perusteella. Tigin hiuslakkaa olen käyttänyt jo vuosia ja en vaihda tuota, ihan paras hiuslakka. Tigiltä myöskin tuo hiusten suoristamiseen tarkoitettu suojaneste, aivan paras. Monia olen kokeillut ja aina palanut tähän samaan tuotteeseen. Suomessa tuo putilo maksaa noin 25-32€. Tilaan sen Allbeautystä noin 15€ hintaan, tilaan samalla muutakin. Esimerkiksi nuo Nailsinckin pikkulakat on samasta paikasta, nekin on hyviä lakkoja. Purkit on vaan tosia pieniä, melkein tuo ruskea jo loppu. :D
Isadoran uusimman, tuon liilan värisen lakan ostin itseasiassa ihan eilen, Anttilassa oli kaikki Isadoran lakat -20%. :)


The Body Shopille on tullut myöskin aika laaja valikoima kynsilakkoja, ostin sävyn Deeply In Love (joka siis kuvassa) ja en ollut kyllä kauhean vakuuttunut lakan kestosta. Kesti vain 1-2 pv lohkeilematta kynsissä, nätti syksyinen sävy kuitenkin!

Weekendiltä on muuten yksi asukuvakin, silloin ei ollut vielä niin kylmä mitä nyt. Vaasassa ei ole satanut lunta mutta jotakin rännän tapaista kyllä. Hurjan kylmä tuulikin, kiva olla sisätiloissa lämpimässä. :)


Päällä bolero - Usasta / toppi- H&M+ / housut - Seppälä GG, kengät - Adidas

Masu vain kasvaa kasvamistaan, onneksi löysin Seppälästä nuo GG:n housut. Uskon, että menee ihan loppuraskauteen asti. Minulla on jo kolmet mustat samanlaiset housut. :D

Tilasin muuten NewLookilta kaikkea kivaa tuossa viime viikolla, vielä ei ole paketti tullut. Esittelen sitten täälläkin, että mitä tuli tilattua. Toivottavasti ovat hyviä!!

Ylihuomenna on sitten aika parturiin pitkästä aikaa. Tämä tukka kyllä tarvitsee ehdottomasti saksia, on meinaa kasvanut mallista jo ajat sitten pois. Mietin otsurin leikkaamista mutta en ole ihan varma, nyt kun on etuhiukset jo pitkät. Kannattaisiko?

8 kommenttia:

  1. Pakko vielä kysellä housujen perään, että mitkä ne ovat Seppälän housuista? :D kävin tutkailemassa, mutta tuloksetta...

    KR

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niissä on yhteensä 3 kultaista koristevetskaria housujen yläosassa. Paras tuntomerkki, muissa ei ole noita vetskareita. :)

      Poista
    2. Ne vetskarit olikin hopeisia. :D

      Poista
    3. Okei! Kiitos! Käynpä katsomassa! :) Täälä toivon, että niille on enemmänki vielä talven mittaan käyttöä! ;)

      KR

      Poista
    4. Mä ostin viimeviikonloppuna just noi housut, on kyllä ihan parhaat. Seppälästä on muutenkin viimeaikoina löytynyt paras housuvalikoima :)

      Poista
  2. Nyt näkyy selkeä vauvamasu valkoisen topin läpi <3 Melkein kaikki hiustuotteet mitä mä käytän, on tigiä. Se on vaan paras! Paitsi pikkuisen petyin dumb blonde -sarjaan ja shampoo + hoitoaine jäi käyttämättä :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, niin taitaa näkyä. :) Tigi on kyllä ihan parasta! Käytän saman sarjan shampoota ja hoitsikka.

      Poista
  3. Oi että, vihdoinkin se masuasukki alkaa näkymään <3 Kyllä sinulle otsatukka sopisi. Kehystäisi kivasti kauniita kasvojasi. Nyt kasvosi ns."valahtaa" alaspäin. (Ei pahalla siis.) Leikkauta vaikka sellainen joka menee vinoon. Jään innolla odottamaan uutta tukkaasi. Niin ja ihanaa syksyä teille! :-) Terv. Annastiina vakkarilukija Treeltä.

    VastaaPoista