maanantai 9. huhtikuuta 2018

Vähän erilaista asukuvaa

Minä olin viihteellä ystävien kanssa viikonloppuna, sitä ei oikeasti ole tapahtunut maailman aikoihin. Olin kyllä jo kotona ennen puoltayötä mutta silti, yleensä olen ollut jo tiukasti sängyssä tuohon aikaan. :D

Olipa vaikea miettiä, että mitä sitä laittaisi päällensä. Käytiin ensiksi syömässä ja sitten siirryttiin baariin juttelemaan. Joten asu sai olla kuitenkin aika rento. Laitoin kerrankin jotain muuta päälleni kuin Noshia.Päälleni eksyi aikoinaan äitini ostama mekko hänelle itselleen. Minulle tuo kuitenkin sitten päätyi jostain syystä ja tuo on minulla myös mustana. Muistaakseni taisi olla Dubain reissu kyseessä mistä nuo mekot hän osti. Jalassa on Halensilta tilatut erikoiset leggarit. Se Halens meni sitten myös muuten lopettamaan. Nuo Happy Hollyn vaatteet on kyllä kivoja, niitähän myy kyllä muutkin esim. muistaakseni Zalando.
Tuo bolero on ostettu Newlookilta Lontoosta ja on kyllä ollut hyvä ostos, takana on muuten kiva pitsikuviointi.

Tekisi muuten kovasti mieli lähteä kesällä reissuun. Veljeni on kutsunut meidät Usaan mutta en tiedä mennäänkö sinne ihan vielä. Unelma olisi päästä loistoristeilylle lasten kanssa. Meidän häämatkahan oli juurikin tuollaisella loistoristeilijällä, Oasis of the Seas. Siellä olisi lasten kanssa paljon tekemistä ja loppujen lopuksi hinta ei ole paha kun ruoka kuuluu hintaan. Tuollaiselle risteilylle pääsee ihan Euroopasta ja se olisi meidän kohde, Barcelonasta ainakin lähtee risteilyjä.
Mukaan lähtisi kyllä ehdottomasto omat vanhempani, tuollaisella matkalla saa mielellään olla apukäsiä kahden lapsen kanssa. :))

Mitä mieltä asusta ja onko siellä ruudun toisella puolella kesäsuunnitelmia tehty? :)

4 kommenttia:

  1. hey i loved your site layout and especially the way you wrote everything. I must say that you keep posting this type of information so that we may see the latest news.
    Well, don't forget to take part in Kroger feedback survey. Krogerfeedback survey is conducted at the ooficial kroger feedback website which is krogerfeedback.com
    krogerfeedback

    VastaaPoista