lauantai 8. maaliskuuta 2014

OOTD with something new

Tuo äiti tuli tänään täällä käymässä ja mentiin sitten kaupungille tietty. Naistenpäivän kunniaksi tuo äiti meni ostamaan minulle Espritin liikkeestä huivin. Minulla on ihan vain muutama huivi, joita käytän. Äiti halusi varmaan vaihtelua huivivalikoimaani, ihan näin hienovaraisesti vihjaisi. :D

Täällä on aika lämmin, joten uskaltauduin kaupungille nahkatakissa. Ei tullut edes kylmä, vaikka tuuli oli aika kova.





nahkatakki Evans / neuletakki Evans / tunika Zizzi / housut H&M+ / kengät Adidas / huivi Esprit

Ihana auringonpaiste täällä Vaasassa ainakin. Mies otti järkkärillä kuvat, tuli paljon tarkempaa jälkeä kuin omalla Nikonillani.
Evansista puhee ollen, heiltä on ilmestynyt uusi kuvasto. Aika huvittavaa, että muutamama vuosi sitten tykkäsin tosi paljon heidän vaatteistaan. Nyt en löytänyt k o k o kuvastosta yhtäkään mielenkiintoista vaatetta. Mitä Evansille on tapahtunut? Siellä oli paljon muodottomia kukkapaitoja, ennen heidän vaatteet imarteli muotoja, ei enää..
Tai no oli siellä yksi uimapuku, jonka hommaisin mielelläni. Lisäksi heidän kengät ja saappaat on edelleen hienoja.
Kuvastoon tästä.

Nyt lähdetään näin lauantain kunniaksi salille. Ainiin, pienen ostoksen tein H&M:ltä, ihan tuollainen rento paita. Oli kivan näköinen päällä.


Ostin tuon paidan isossa koossa, että se on varmasti sellainen rento. :) Tosi ohutta matskua, menee varmaan siis kesälläkin. Hassua, että tuolla mallilla on tuo paita niin pieni. Mutta se meneekin niin, että malleille tehdään erikseen nuo vaatteet pienemmässä koossa, niin kuin joku täällä aiemmin kertoi.

Hyvää viikonloppua! :)

6 kommenttia:

  1. Nätti asu! :)
    Voi olla, että tosiaan plusmalleille tehdään pienemmät versiot niistä vaatteista, tai sitten tuokin malli on tietokoneella tehty, kuten useimmat H&M sivujen mallit :( Tai vaatteita voidaan myös takaa kiinnittää sellaisilla klipseillä, että ovat vartaloa myötäilevämpiä malleilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Elena. :) Tuo paita näyttää tuon mallin päällä niin lyhyeltäkin, aivan erilainen kuin omani. Tykkään tästä tosi paljon, aika hyvä ostos 10€:lla. :D

      Poista
  2. Joo, Henkkiksellä ne voi olla ihan vaan shopattujakin, mut Asoksella malliversiot on tosiaan erikseen, siksikin kun vaatteista tehdään catwalk-videot, joissa pyykkipoikia yms. ei voi käyttää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. H&M on saanut aika paljon julkisuutta kun photoshoppailut menneet vähäsen överiksi. Joskus on saattanut puuttua käsi tms. :D

      Poista
  3. Kivan rento asu - ja tosi kaunis huivi! :) Itsekin seikkailin eilen ulkona (keino)nahkatakissa, mutta järisyttävä tuuli olisi kyllä vaatinut pipon päähän..!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenni. Viihdyin kyllä asussa tosi hyvin, eikä tosiaan tullut kylmä. Täälläkin kyllä oli kova tuuli mutta minulla on näitä suojakerroksia siunaantunut niin hyvin. :D

      Poista