torstai 23. helmikuuta 2017

Uutisia

Hei pitkästä aikaa!
Täällä on tapahtunut tässä kuukauden aikana paljonkin, siksi ollut hiljaista täällä blogin puolella. Meillä on nimittäin nyt tontti ja aletaan rakentamaan omakotitaloa!! Tai me ei sitä itse rakenneta, otettiin talopaketti avaimet käteen- toimituksena. :) Oma asunto on juuri menossa myyntiin, tänään kävi valokuvaaja ottamassa kuvat. Kyllä on pitänytkin siivota paikkoja kuntoon. Pakattiin osa tavaroista jo pois, koska tässä on nyt edessä muutto vuokrakämppään ennen oman talon valmistumista. Tosin se talo pitäisi valmistua jo ennen joulua, että ei tarvitse pitkään olla siinä vuokrakämpässä. Nyt vaan pitää toivoa tämän asunnon nopeaa myyntiä. Tässä on ollut ollut aivan ihana asua ja tuntuu totta kai haikealta myydä tämä, koska on kuitenkin lapsien koti ja muusta he eivät tiedä.

Tytön ristiäisetkin oli jo tammikuun lopussa, ne meni tosi mukavasti. Vuokrattiin erikseen oma tila seurakunnalta, kutsuttiin sitten kavereitakin paikan päälle ja oli niin mukavaa heitäkin nähdä!

Tytön nimeksi tuli Sofia Maria. Tyttö on kasvanut hurjasti ja kehittyy myös hurjaa vauhtia. On löytänyt jo omat kädet ja niitä tyttö ihmettelee kovasti. On kiinnostunut myös ympäristöstä paljon ja on kylllä niin äidin tyttö. Me nukutaan perhepedissä, koska muuten meidän yöt olis tosi huonoja. Perhepedissä nukkumalla minäkin saan hyvät yöunet, mennään tytön kanssa nukkumaan siinä puoleen yöhön mennessä ja nukutaan aamuun asti parilla syötöllä yössä. Imetys onnistuu hyvin ja tyttö suorastaan rakastaa tissiä. :) Kasvu on ollutkin hurjaa, tyttö painaa nyt reilu 2kk ikäisenä 6,2 kg ja on 60cm pitkä.

Minulla on tässä myös kirppiksiä menossa, koska tytönkin vaatteita on jo jäänyt paljon pieneksi Nyt käytetään pääasiassa kokoa 68.

Täällä siis riittää kiirettä mutta aivan ihanaa arkea lapsien ja perheen kanssa.

Laitan tähän vielä pari kuvaa tytöstä.

Iltapalan jälkeen on hyvä nukahtaa. :)

Leikkimatto ja omat sormet kiinnostaa tyttöä jo kovasti.

Lattia kiiltää siivouksen jälkeen. :)

1 kommentti:

  1. Voi miten suloinen tyttö. Meillä oli 2,5kk neuvolassa painoa 4,5kg ja pituutta 54cm. Nyt syntymäpaino on tuplattu :) Tyttö seuraa jo kovin ja juttelee. Käsiä tungetaan koko ajan suuhun. Neurologista tai motorista kehitysviivästymää ei ole havaittu keskosuudesta riippumatta. Hän on vain pienikokoinen. Toissaviikonloppuna sai nimekseen Veera Emilia. Veera on nukkunut koko ajan omassa sängyssään ja nyt nukkunut jo muutaman viikon omassa huoneessaankin. Hän on alusta saakka nukahtanut itsekseen sänkyynsä. Teholla ollessa syntymän jälkeen vauvan sai ottaa vain vaipan vaihdon ja syötön ajaksi pois siitä pedistään ja seurantalaitteista, oppi siis jo siellä nukahtamaan itsekseen. Alussa piti syöttää kotonakin 3h välein, mutta nyt kun saa syödä vauvantahtisesti painon noustua riittävästi, on jo viikon verran nukkunut ensimmäisen pätkän 6-8h ja sitten 3-4h pätkiä. Menee nukkumaan 20-21 välillä ja herää 06-08 välillä.

    Tsemppiä taloprojektiin. Uusi ihana koti odottaa teitä.

    VastaaPoista