perjantai 6. tammikuuta 2017

Kuulumisia

Nyt päätin ehtiä palata tänne blogin pariin, pitäisi tässä aktivoitua muunkin kuin tämän vauva-arjen kanssa. :D
Kyllä tässä kiirettä pitää kahden lapsen kanssa, isompi haluaa tietysti enemmän huomiota kun luonnollisesti vietän vauvan kanssa paljon aikaa imetyksen takia.
Vauva on  onneksi aika rauhallinen ja itkee vain nälkää tai masuvaivoja. Niitä onkin nyt ollut enemmän kuin esikoisella. Olen tässä yrittänyt miettiä eri vaihtoehtoja ja suihkutissihoito näyttää olevan paras, ei päädy sillä tavalla niin paljoa ilmaa pienen vatsaan. Tyttö on kuukauden ikäinen ja olemme saaneet jo muutamia hymyjäkin, niin ihanaa kun taitoja tulee niin nopeasti koko ajan näin pienillä.
Tyttö on kova kasvamaan, meillä on käytössä jo 62/68 koon vaatteet ja tyttö on tosiaan vasta kuukauden, maito siis maistuu. :)
Meillä on neuvola ensi viikolla, jänskättää kuinka paljon sitä painoa ja pituutta tullut..tuntuu että paljon!

Ristiäiset on tämän kuun lopussa, aikaa menee niitä järkkäillessä. Otimme kuvan tytöstä vähän paremmissa vaatteissa ristiäiskutsua varten. Meidän ihana tyttö.


Omia asukuvia ei pahemmin ole nyt otettu, joudun käyttämään vielä leggareita kun tavalliset housut painaa sektiohaavaa vielä jonkin verran. Paino on kyllä onneksi jo lähtöpainossa ennen raskautta. Liikaa siis mutta on tässä suunnitelmia palata kuntosalille, jälkitarkastusta tässä vielä odotellaan. Toivottavasti ehdin sinne salille oikeasti kun se aika koittaa, on kyllä jo vähän ikävä sinne!
Ainiin, en osaa päättää tilaanko uuden ristiäismekon vai laitanko jonkun vanhan. Nyt olisi kyllä hyvin noita alennusmyyntejä esimerkiksi Yoursilla..... :)

5 kommenttia:

 1. Kyllä voi olla eroja :) Meillä ikää huomenna 2vk ja tyttö käyttää 44 koon vaatteita, jotka nekin vähän isoja. Syntyi 5vk etuajassa keskosena. Kotona ollaan oltu viikko.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi olkoon Noora! Meilläkim poika käytti vastasyntyneenä koon 50 vaatteita ja nekin oli välillä isoja. Toivottavasti pikkuisella on kaikki hyvin, vaikka alku on varmasti ollut rankka!

   Poista
 2. Kiitos Satu. Kaikki hyvin pikkuisen kanssa, kovaa vauhtia kasvaa ja täyttää reilun viikon päästä 3kk. Hän siis syntyi 31.12.16. Voiko huonompaa syntympäivää enää olla :D
  Mukavaa keväänodotusta!

  VastaaPoista
 3. very nice and cute kid ... like that kids frocks too ... really nice to enjoy with your kids

  VastaaPoista
 4. Why Girls Are Crazy For Chiffon Dresses?
  Chiffon in Pakistan

  Chiffon has been manufactured in Pakistan for many decades and is frequently used in frocks, shalwar kameez, and saree, traditional Indian formal clothing
  . Silk chiffon has indeed been used as a fashion item in Pakistan, as in France and other western European countries, and has now become quite popular.

  VastaaPoista