maanantai 3. lokakuuta 2016

Seinäjoen Käsityömessut 2016

Heippa!

Minun piti ottaa kuvia pojan uudistetusta huoneesta mutta aiotaan hankkia sinne vielä uudet verhot, koska ne vanhat on aikoinaan hankittu miehen työhuoneeseen ja ovat kyllä kaukana lastenhuoneen verhoista. :D

Sen sijaan päätin tulla tänne kirjoittelemaan viime viikonlopusta. Se oli nimittäin oikein mukava! Sain tänne meille seurakseni 2 hyvää ystävääni 2 vuoden tauon jälkeen. Naurettiin, että voisi ehkä yrittää treffata useammin. Silloin viimeksi kun he kävivät täällä yhdessä, niin olin silloinkin raskaana. :D Olimme hetken täällä meillä ja lähdimme sitten kaupungille ensiksi syömään ja sitten pyörittiin vähän kaupoissa. Oli niin mukava höpötellä pitkästä aikaa. :)
Sitten kavereiden lähdettyä minä jäin pojan kanssa kahdestaan, kun mies lähti lätkämatsia katsomaan. Mies huikkasi vielä lähtiessään, että syö hallilla jotain. Noh, ehkä sen olisi saanut jättää väliin. Nyt nimittäin hän on saikulla ruokamyrkytyksen kourissa :/

Sunnuntaina ehdittiin käymään Seinäjoella, ennen siis miehen kunnon sairastumista. Silloin hän kyllä päivälläkin valitti, että huono olo on.
Seinäjoella oli Käsityömessut, joissa ollaan melkein joka vuosi käyty äidin kanssa. Tällä kertaa siellä oli paljon erilaista ja oli jotenkin tosi kivat messut! Ostinkin sieltä jonkin verran, mm. pyyhekoukut. Tiedättekö kun Pentikillä oli jokunen vuosi sitten myynnissä vielä sellaisia sydämen muotoisia puisia pyyhekoukkuja? Niitä ei ole valmistettu enää hetkeen ja mitään muista koukkuja ei ole tullut tilalle. Pentikin liikkeessä kerrottiin, että asiakkaat ovat jääneet niitä paljon kaipaamaan ja kyselevät niitä usein. Nyt löysin messuilta sydämen muotoisia keraamisia pyyhekoukkuja. Mukavaa, että pystyy ostamaan suoraan tekijöiltä, niin mukava tukea kotimaista käsityötä.
Lisäksi ostin Vimman legginsit pojalle, siellä oli nimittäin yllätyksekseni Lumi myymässä myös. Heillä on siis verkossa toimiva ihana kauppa lapsille, he myyvät mm. Papua ja Vimmaa.
Sitten ostin vauvalle ihanat töppöset ja tumput ja pojalle villasukat. Jotain muutakin ostin mutta nyt enää muista. Niin joo, siellä oli myös Emmas&Mamas myymässä, eli lastenhuoneen sisustusjuttuja sai sieltä. Ostin pojan huoneeseen yövalon, jota olin katsonut jo netissä etukäteen.

Messuja oli juontamassa Janne Kataja yhdessä Saija Palinin kanssa. Tykkäsin molemista, hyviä juontajia. Messuilla katsottiin äidin kanssa 8 eri naisen muuttumisleikin tulokset, oli hienoja muutoksia tehty. Olisi ollut ihanaa paästä istumaan ja katsomaan rauhassa esityksiä mutta olisi pitänyt mennä hyvissä ajoin jo istumaan ja odottamaan. Minulla oli harjoitussuppareita koko messujen ajan ja tuosta seisomisesta ei tämä vauvamasu oikein tykännyt. Pakko ottaa vähän rauhallisemmin, nimittäin niitä harjoitussuppareita tulee jo tosi usein ja varsinkin pojan nostelut saa niitä aikaiseksi. Eihän ne vältttämättä tarkoita sitä, että synnytys käynnistyisi aiemmin mutta eihän sitä ikinä tiedä. :)

Ainiin, minä tilasin Yoursilta raskausajan takin. Tuli nopeasti, alle viikossa! Tykkään tuosta mallista, mahtuu masu hyvin tuonne. :) Pyysin äitiäni ottamaan siitä kuvan tuolla messuilla. :)

Uusi takki Yours Clothing.

Saija Palin juontamassa Käsityömessuilla.
Täällä alkaa olla valmista vauvaa varten. Mies (!!) pesi vauvanvaattet ja viikkasi ne hienosti lipastoon vauvaa odottamaan. Minulla tuo kyykkiminen pesukoneen edessä aiheuttaa niitä suppareita, joten luovutin tehtävän miehelle. Hyvin hän sen hoiti kyllä. :)
Tänään kyllä tuli taas uutta pesemistä, kun löysin kirppikseltä Polarn O. Pyretin suloisen bodyn. Vauvanvaatteet on niin ihania. :)


5 kommenttia:

  1. Heippa. Ihastuin tuohon sinun takkiin, onko se sinusta sopiva juuri tämmösille syyskeleille? Mietin, että tarvitsisin reissuille juuri tuontapaista takkia, joka menisi pieneen tilaan laukussa, mutta olis vähän pidempää mallia. Osaatko sanoa, että kannattaako tuosta ottaa oma koko vai isompi/pienempi kun Yoursin vaatteista yleensä? En ole itse raskaana, mutta mahaa on muutenkin :D

    VastaaPoista
  2. Heippa! Olen itse pitänyt takista paljon. Ihana malli. :) Siinä ei ole vuorta ollenkaan, joten menee syystakkina mutta ei sitten enää myöhemmin. Ellei sitten pue alle paljon vaatetta. :) Vastaa mielestäni hyvin Yoursin kokoa. Ilman raskausmasua olisin ottanut normaalin koon.

    VastaaPoista
  3. Heissan!

    Oon jo pidemmän aikaa lukenut sun blogia ja tykkään tosi paljon sun pukeutumistyylistä! Siksi ajattelin, että voisinko kysyä sulta vinkkiä erääseen vaatepulmaan? Olen alkanut miettimään jo pikkujouluasua ja tällainen ajatus mulla on, eli tämä yläosa http://m.newlook.com/shop/inspire-plus-sizes/shop-department/curves-silver-satin-cami_381595692?isRecent=true

    yhdistettynä mustiin stretchfarkkuihin. MUTTA, en voi/halua käyttää tuota toppia ilman jotain pitkähihaista neuletta tms. Ja siihen tarvitsisin jotain neuvoa, että minkätyylisen neuleen tms tuohon voisi yhdistää. Olisin enemmän kuin kiitollinen jos ehtisit jotain vinkkiä heittämään tännepäin! :)
    Aurinkoista syksyä ja onnellista odotusta sinulle!

    M

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa ja kiitos kommentistasi! Itse laittaisin varmaan lyhyen boleron/jakun tuon yläosan seuraksi? En tiedä kropan malliasia, niin vaikea sanoa mutta se ainakin varmaan toimii vähän kaikilla. :)

      Poista
    2. Kiitos tosi paljon vastauksesta! :)

      Ollaan mielestäni aika paljon saman mallisia, täytyykin kokeilla tuota ehdottamaasi boleroa topin kanssa. Yksi kiva tummanharmaa löytyykin kaapista.

      M

      Poista