sunnuntai 23. lokakuuta 2016

Asukuvaa ja kuulumisia

Alkaa tämä kirjoittaminen käydä jo vaikeaksi näin läppäri sylissä, masu meinaa jo niin paljon tiellä. Olisi tuossa tuo miehen pöytätietokone myös mutta jotenkin en osaa sillä kirjoittaa.

Täällä olo ihan hyvä, vaikka tosiaan tässä on enää reilu kuukausi laskettuun aikaan. Alkaa jo vähän jänskättämään. :D Jännästi tuo taaperon käytös muuttunut, nykyään äidin pitäisi tehdä kaikki..eikä siis esimerkiksi isi saisi nostaa ostoskärryihin tai syöttötuoliin. Puhumattakaan siitä, että isi antaisi ruokaa. :D Onko se mustasukkaisuus vauvaa kohti jo nyt nähtävillä vai onko taapero niin fiksu, että käyttää nyt kaiken ajan äidin kanssa ennen kuin vauva on täällä?

Käytiin eilen ystävien ja heidän taaperonsa kanssa Swingelingissä, eli sisäleikkipuistossa. Kyllä nuo paikat aika hyvin vetää energiat tuollaisilta pieniltä. Viime yö nukuttiin 12 h heräämättä, ihanaa!
Pyysin miestä ottamaan asukuvaa pitkästä aikaa, tosin eihän noissa trikoisissa vaatteissa mitään erikoista oikein ole. Niitä nyt vain on pakko käyttää, koska venyvät ja eivät ahdista mistään. :)

Otin ekaa kertaa äidiltäni saaman laukun käyttööni. Itseasiassa tuo laukku oli menossa kirppikselle myyntiin mutta minä sen sieltä itselleni nappasin, on meinaa just hyvän kokoinen ja saa olan yli kätevästi. Varsinkin juuri tuollaisessa leikkipuistossa tosi tarpeellinen ja käytännöllinen.


Kaunis harmaansävyinen tuo laukku. Merkki ei näykään tuossa kuvassa ollenkaan mutta ei ole siis Korsia tms. Jostakin äitini oli tuon tilannut, merkki on LYDC London. Piti oikein googlettaa tuo merkki, on niitä näköjään myynnissä Zalandonkin sivuilla. Söpöjä laukkuja tuolla sivuilla kyllä :)

Olen täällä jo jotenkin joulufiiliksissä vaikka on vielä lokakuu ja lumesta ei tietoakaan. Nyt kun poika on pian jo 2-vuotias, niin jotenkin se joulu tuntuu erilaiselta. Vauvakin toivottavasti syntyy lasketulla ajalla tai mieluummin jopa vähän ennen niin voidaan nauttia joulusta sitten hyvin mielin, kun synnytys on ohi.

Talohaaveet täällä edelleen elää mutta pärjätään tässä meidän nykyisessäkin vielä ensi vuoteen. Mitään sopivaa valmista taloa ei vieläkään ole tullut vastaan, että pitääkö tässä laittaa tonttipaperi hakuun. Saisi ainakin juuri sellaisen kuin haluaa. Tosi tyytyväisiä ollaan oltu tässä meidän nykyisen asunnon materiaalivalintoihin, kun tämähän on rempattu pinnoiltaan kokonaan. Uskoisin, että kyllä se omakotitalonkin sisustaminen kävisi itseltäni ja meillä on miehen kanssa tosi samanlainen maku! :) Mies saisi kyllä vastata teknisestä puolesta enemmän, niistä en niinkään tiedä.

Minulla on enää ens viikko töitä ja sitten alkaa mammaloma. Tosin lomastahan ei voida puhua, kun on tuo yksi vaatija työnantaja täällä kotona. Hänelle ei käy mitkään tekosyyt. Käytiin tänään asioilla ja poikahan on kovasti paloautojen, traktoreiden, rekkojen ym. perään. Kyllä oli pojalla silmät suurena, kun viereen tuli parkkiin oikea paloauto! Piti oikein ikuistaa kuva siitä tänään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti