sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Päivän asu

Kylläpäs nyt olen aktiivinen päivän asujen suhteen. Oli pakko tulla esittelemään nämä uudet Zizzin farkut! Harkitsen jo toisten ostamista! Nämä on niin ihanat jalkaan, juuri oikea väripesu ja nuo kulutetut kohdat on kivat. :) Laitoin joukkoon noita "epäonnistuneita" kuvia myös.

Neuletakki - Yours (Mänttä) / röyhelötoppi - Zizzi / farkut - Zizzi (uudet!) / saappaat - Rieker / laukku - Michael Kors


Takki - Jugner


Olen käyttänyt noita Riekerin saappaita käytännössä koko talven, ainakin näin lumisina päivinä. Niillä pysyy pystyssä, on hyvät jalkaan ja ennen kaikkea lämpöiset.

Käytiin syömässä ystävänpäivän kunniaksi. Nyt on myös on tasan vuosi poitsun ristiäisistä, niin se aika vain menee. Tilattiin muuten poitsulle ekan kerran oma annos, lihapullia ja muusia. Poika söi vain kasvikset ja vähän muusia, lihapullia ei mennyt alas yhtään. :/ Tosin, ne taisi olla ihan kaupan lihapullia eikä itsetehtyjä paikan päällä...

Nyt menen tekemään makaronilaatikkoa ja varmaan leivonkin jotain. Tiistaina nimittäin järjestän pitkästä aikaa mammatreffit täällä meillä. Kivaa! :)
Niin ja salille pitäisi keritä myös...

6 kommenttia:

 1. Heips!
  sä oot aina niin tyylikkään ja pirteän näköinen =)

  VastaaPoista
 2. Mulla on ongelma nykyisen vaatemuodin kanssa, kun tuntuu että olen ehtinyt kokea kaiken jo kerran tai kolme... Esim. nuo valmiiksi kulutetut farkut tuntuvat tulevan uudestaan vähintään kymmenen vuoden välein, ja nyt esim. Lindex oli ihan täynnä jotain hipahtavaa keinokuitupaitaa, jotka muistan jokusen vuoden takaa. Vastahan minä muutama vuosi sitten laitoin omani kiertoon :D Ehkä tämä on vanhuuden merkki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on, muoti kiertää. Ei keksitä enää mitään uutta. :D

   Poista