lauantai 13. helmikuuta 2016

Asukuvaa ja muuta mukavaa

Tultiin just Seinäjoelta, tehtiin sinne pikavisiitti. Oli oikeastaan tarkoitus viipyä siellä muutama tunti edes enemmän mutta ei saatu tuota poitsua siellä päiväunille, niin lähdettiin sitten kotiin. Autossa nukahti heti ja nukkuikin 2 tuntia. Nukkuuko teidän taaperot "vieraassa" paikassa päikkäreitä? Me oltiin nyt miehen vanhempien luona ja vaikka se onkin tuttu paikka, niin päikkäreitä ei ole siellä montaa kertaa nukkunut. Viimeksi taisi olla aika pieni vielä, kun sinne nukahti.
Kun lähdettiin anoppilasta, niin mies kierteli poitsun nukkuessa autolla ympäri kaupunkia ja sillä aikaa minä kävin niissä kaupoissa, missä alunperin olin ajatellut käydä. Käyhän se noinkin. :D

Nyt oli tosi hyviä tarjouksia ystävänpäivän kunniaksi! Esimerkiksi Seppälässä kaikki housut 25€ ja sitten jos osti kaksi tuotetta, niin sai toisen puoleen hintaan. Zizzillä oli myös ystävänpäivä tarjous, sai 10€ lahjakortin, kun ostokset ylitti 50€ ja lisäksi sai valita ilmaiseksi huivin. 

Lisäksi Aukialla oli paljon tuotteita -50%, minä ostin sieltä huivin vain mutta mies kyllä osti sitten minunkin edestä. Hänen makunsa on kalliimpi kuin minulla mutta onneksi tosiaan oli -50% hänenkin kaikki ostokset. :)


Nyt minulla on tässä aikaa postailla rauhassa. Mies lähti poitsun kanssa hänen entisen harrastuksen pariin. Mahtaa poikaa väsyttää illalla, kun on ollut jännittävä päivä.
Laitoin eilen jo pari juttua myyntiin tuonne Blogikirppiksen puolelle. Lisää on tulossa!

Eilen mies tosiaan otti niitä asukuvia. Sisällä huonossa valaistuksessa tosin. Tänään olisi ollut hyvä aurinkoinen sää kuvata asuja mutta tosiaan suunnitelmat meni uusiksi, kun poitsu ei niitä päikkyjä nukkunutkaan.

Bolero - Usasta / tunika - Zizzi (second hand) / housut - Seppälä GG / laukku - Armani Exchange

Huivi - Cream / takki - Ahhka (Ellos)
Olen pitänyt tuota takkia tosi paljon, oli kyllä hyvä ostos. Sitä on muuten myynnissä Elloksella vielä oranssin värisenä ja tarjouksessa näköjään myös, Täällä.
Ehkä sen takia tuolla Zizzin pussissa odottaan samantyyppinen takki mutta kirkkaassa värissä. ;) Pitää esitellä se tässä pian!

Mies otti tuollaisia kuvia tällä kertaa, ei mahtunut koko kroppa kuviin. Oli vääränlainen putki kamerassa, josta sain tietty tietää vasta kuvien ottamisen jälkeen. :D

Yritän tänään vielä ahkeroida lisää myytävää tuonne blogikirppiksen puolelle. :)

Mitä Ystävänpäivä suunnitelmia siellä ruudun toisella puolella on? :)

1 kommentti: