sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Pirskeet

Hands Up - kuinka moni ajatteli jo minun kokonaan lopettaneen bloggaamisen? :)

Ei ole ollut oikein mitään asukuvia mitä postata tai aikaakaan kauheasti. Sairastuin lisäksi vielä angiinaan, se nyt on jo takanapäin onneksi. Onneksi ei tarttunut kehenkään muuhun, varsinkaan poitsuun.

Meillä on tänään juhlittu poitsun 1-vuotissynttäreitä ystävien kesken. Vielä on kahdet pirskeet tulossa, yhdet lapissa ja yhdet vielä tammikuussa sukulaisten kesken.

Niin mukavaa oli saada ystäviä kokoon, aivan liian harvoin tulee kutsuttua ystäviä tänne. Saatiin hauskoja kuvia, joukossa oli kaiken ikäisiä lapsia, jopa poitsusta 2 kk nuorempi tyttökin. :)

Päälleni laitoin tuon kauan aikaa sitten tilaamani mekon Usasta ja sen päälle NewLookin neulebolero. Ihan hyvin viihdyin tuossa asussa. Ainiin, sain aikaiseksi laittaa hieman väriä päähän ja todella pitkästä aikaa kiharsin hiukset GHD:lläni.


En alkanut itse tekemään kakkua vaan tilasin sen kaverilta, paljon helpompaa niin päin. Aivan ihana kakku tulikin, juuri toiveideni mukainen. :)Nyt sitten hetken aikaa töitä ja sitten se koittaa, matka lappiin! :))

Mies on muuten nyt kotona poitsun kanssa, mitäköhän nuo pojat täällä keksii kun äiti on töissä. :D

4 kommenttia:

  1. Kyllä on köyhän näköset kekkerit.. �� kertakäyttöisiä astioitaki..voi moro!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, vai oli köyhän näköiset kekkerit. No onneksi meillä sentäs oli mukavaa. ;)

      Poista