keskiviikko 23. joulukuuta 2015

Joulun toivotus

Hyvää joulua blogin lukijoille!

Me olemme täällä Levillä nauttimassa lumesta ja pakkasista. Tänään on ollut aika viileää meininkiä, ulkona on ollut pakkasta 15 - 20 astetta. Käytiin silti hiihtämässä tässä illalla pieni lenkki, kyllähän sitä sitten pikku hiljaa lämpeni, kun sivakoi menemään. Minulla on antibiootit vieläkin päällä, joten olen ottanut täällä rauhallisesti liikunnan suhteen. Se ensimmäinen antibiootti ei purrut tähän pöpöön, joka minulla on joten siksi toinen kuuri. Tämä on kyllä tehonnut hyvin!

Täällä on ollut todella mukavaa, jäisin vielä toiseksikin viikoksi. Ollaan viety meidän 1-vuotiasta poitsua poroajelulle, vedetty poitsua pulkassa, käyty vähän kaupoissa, hiihdetty, saunottu ja oltu porealtaassa joka päivä ja nautittu vain tästä ihanasta lapista ja lumisista puista.

Todella hassua, että huomenna vasta on jouluaatto. Yleensä nimittäin näillä lapin reissuilla on ollut järjestys niin, että aatto on ollut pian ja sitten ollaan loppuaika syöty karkkia ja urheiltu. Mutta nyt tosiaan aaton jälkeen on vain yksi päivä enää puuhailla, höh!

Laitan tähän nyt kuvia meidän mökistä ja muitakin kuvia. :)

 Ihana lappi!


2 kommenttia:

  1. Ihanan näköistä, välittyy hyvin teidän tunnelma :) itse olen lapista ja asun lapissa luultavasti koko elämäni, mutta silti aina lapin kuvat ihastuttavat. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi. Meillä oli kyllä mukavaa, nyt on ikävä lappiin! :)

      Poista