sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Matkailu avartaa

Hiphei!
Nyt on kiva weekendin reissu ohi. Kävimme Viking Gracella 24h risteilyllä, instagramin lukijoille se selvisikin jo perjantaina.
On se vain hyvä viedä vauvoja reissuun noin pienestä pitäen, matkailu avartaa oikeasti. Poitsu siellä jutteli tuntemattomille ihmisille vaikka kuinka ja nautti selvästi uusista maisemista, ei tarvitse kotona seiniä tuijotella ihan koko aikaa. :)
Onko teillä muilla muuten sellaista keinuttavaa olotilaa laivareissun jälkeen? Minulla on aina laivareissun jälkeen sellainen inhottava tunne, vähän niinkuin olisi laineilla vieläkin. Tälle olotilalle on varmaan jokin oma nimikin?
Ennen laivalle astumista käytiin muuten Ikeassa, me ei ostettu mitään....siis voitteko kuvitella? Olemme varmaan ensimmäiset ihmiset, jotka pääsevät Ikeasta ulos ostamatta mitään. Pari juttua olisi tarvittu mutta ei löydetty niitä mistään, ei sitten jaksettu nähdä enempää vaivaa niiden etsimiseen, pärjätään ilmankin. :D

Mies otti tosi paljon kuvia reissusta, todella kauniita maisemakuvia myös. En nyt niitä kaikkia laita tähän kuitenkaan, osa vain.
Kosmetiikkaa tuli ostettua laivalta, se on niin paljon edullisempaa siellä. Ja sitten tietysti karkkia myös mutta ei sitten oikeastaan muuta.

Ensiksi tehtiin Ikeassa stoppi.


Heti ostoksille! Junarosea tuossa kuvassa tutkailen, mitään en ostanut kuitenkaan!


Grönalundin huvipuisto Tukholmassa.Ostettiin poitsulle oma laiva. :D

Meidän hytin hintaan kuului aamupala. Hands down ihan paras aamupala koskaan!

Masu täynnä on helppo hymyillä.

Tästä annoksesta minä sain jonkun sortin ruokamyrkytykseen, buu!

Premium-hytti


Nam, jälkkäriä!

Seuraava reissu onkin sitten Kuopion suunnille. :)

8 kommenttia:

 1. Tuosta keinuttamisen tunteesta...en muistalaivareissun jälkeen, mutta kun olimme Berliinissä ja tuli matkustettua paljon s-bahnilla (ja yleensä seisoin matkat) niin ehtoolla hotellilla huomasi kun päässä tuntui siltä niinkuin matka vaan jatkuisi... :D

  Olet kyllä entistä hehkuvampi äitityden myötä!! :)

  Mukavaa kesän odottelua!
  KR

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos KR! :) Minua keinuttaa vieläkin, inhottavaa! Mies meinasi, että päässäni on vikaa. :D

   Poista
 2. Hei! Oletko laihtunut paljonkin synnytyksen jälkeen, näytät jotenkin hoikistuneen :) tämä siis hyvällä ei ole tarkoitus olla tunkeileva. Kauniita kuvia ja ihana poika sinulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puntari ei ainaskaan näytä, että olis kiloja lisää lähtenyt mutta huomaan, että jalkank on kyllä pienemmät kuin ennen. Vaunuttelut varmaan tuottaa tulosta ja kun ramppaa vauva sylissä yläkerran rappusia moooonta kertaa päivässä. Hyötyliikuntaa. Salin kanssa pidän taukoa, aika ei riitä.

   Poista
 3. Ihanat kuvat! Hauskat nuo rekintutkailu- ja jälkiruokakuvat :) Ensimmäisessä shoppailuhullunkiilto silmissä. Ja ihanat "askarrellut" sydänrillit poitsulla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on hyvä kun mies on tosi innokas kuvaaja, niin saa itseki ihailla niitä aina reissujen jälkeen. :)

   Poista
 4. Itselläni on sama keinuttava tunne vielä melkein seuraavankin päivän!
  Itse kans tuolle gracelle haluaisin ja nyt vielä enemmän jos aamiainen oli hyvä.
  Toki tuo hamppariateria oli kyllä tosi ikävä juttu, jos siitä sait myrkytyksen. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minua keinuttaa vieläkin ja siitä on jo 2 päivää! :( Tein reklamaation siitä ruokamyrkytyksestä, olen varma että se tuli tuosta ateriasta. Aamiainen kuului tosiaan premium-hytin hintaan, oli tosi laaja aamupala. Jopa prinsessakakkua sai syödä heti aamulla. :D

   Poista