tiistai 19. toukokuuta 2015

Mammatreffit

Minä järkkäsin eilen täällä meillä mammatreffit. Oli tosi kivaa, kyllä nuo on vaan niin kiva juttu joka viikko. :) Meidän poitsu nautti ihan silminnähden muiden vauvojen seurasta, oli hymyssä suoin koko ajan.

Tein pari leipomusta myös, kaikki muutkin tuo aina jotakin joten herkkuja tuli taas syötyä! Kävin eilen vaunuttelemassa ja  mietin, että jos malttaisi mammatreffeillä pitää herkut poissa omasta suusta, niin varmaan kiloja ropisisi pois vielä enemmän. :)

Tässä vain minun herkut, pöytä oli täynnä treffiläisten saavuttua. :) Minä tein kääretortun ja tonnikalapiirakan.

Lattia odottaa leikkijöitä. :)
Poitsu taitaa pian kääntyä selältä vatsalleen. Toisinpäin on kääntynyt jo monta viikkoa sitten. :)


Nalle tuolla leikkialustalla toimii erittäin hyvä houkuttimena. Poika sai tuon nallukan jo sairaalasta ja on ollut lemppareita siitä asti.

Kävin tuossa äsken parilla sivulla katselemassa vaatteita. Miksi Junarosea myydän joka paikassa nykyään? Esimerkiksi Halensilla on paljon Junarosea, So Fabulous on selvästi vähentynyt tuon takia. Höh, ne on olisi mielenkiintoisempia vaatteita. Lisäksi Junarosea myydään esimerkiksi Brittiläisellä Newlookin sivustolla myös..
Oletteko muut huomanneet samaa ja ärsytääkö se teitä niin kuin minua? :D

6 kommenttia:

 1. Ihania herkkuja olit tehnyt treffeille! :P
  Tosiaan kyllä ärsyttää et yks merkki valtaa kaiken. Mutta näin on monestikin. Hetki sitten oli Gossip joka paikassa, mutta onko sitäkään nykyään enää juuri missään? Ei ainakaa enää Prismoissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja saan tehdä ensi viikollakin, mammatreffit pidetään meillä taas ens viikolla. Jee:) Gossip on hävinny kaikkialta!

   Poista
 2. Tuo Junarose ärsyttää ehkä sen takia, että se ei oo yhtään mun tyyliä :-) En ymmärrä sitäkään miks plusnaisille ei voi olla monta mallistoa myynnissä yhdessä paikassa, vaan se rajoitetaan pariin merkkiin.

  VastaaPoista
 3. Hei, onko sulla vinkata mistä löytyis plussa kokosia äitiysvaatteita? Nettikauppoja tai ihan kivijalkamyymälöitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmmm, itselleni en niitä ostanut. En osaa oikein sanoa, että missä niitä olisi. Ostin parit hyvät joustavat housut Seppälästä ja sitten käytin A-linjaisia tunikoita. Imetysliivien löytäminen olikin hankalaa, kum ei ole pienet rinnat. Elomit sitten tilasin ja ne on olleet tosi hyvät!!

   Poista