keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Kirppistelyä

Täällä ollaan edelleen flunssassa mutta kyllä tämä pikku hiljaa alkaa helpottamaan. :) Onneksi huomenna tulee taas äitini tänne ja auttamaan siis tuon poitsun hoidossa. Eihän tämä hoitaminen mitenkään rankkaa ole mutta on se aina mukava saada apukäsiä, että pystyy itse esim. keskittymään kunnolla bloggaamiseen, syömiseen tms. :) Poitsun rytmi on nykyään sellainen, että hän menee nukkumaan siinä klo 22 ja herää sitten yöunilta jo klo 7. Äidin mieleen tämä uusi rytmi ei oikein ole, mielellään sitä nukkuisi edes yhdeksään asti. Minä kun en pysty menenään ihan vielä klo 22 nukkumaan, sittenhän ne hommat vasta alkaa! :D
Yösyöttöjä meillä on noin 3-4, ihan hyvin menee siis yöt.:)

Kävin eilen taas kirppiksellä, oli pakko päästä edes jossakin käymään vaikka flunssaa vielä onkin. Yritin pitää hanskat kädessä ja olla aivastamatta kenenkään päälle, etten levitä tautia. :D
Löysin taas poitsulle kaikkea mutta miksi itselle ei koskaan tulee mitään löydettyä? Pitäisi varmaan katsoa tarkemmin ja oikein penkoa. Vaatteita olisi kiva löytää mutta harvoin tuolla on mitään oman näköisiä plussakokoisia vaatteita. Yhden kerran oli kyllä joku nainen myymässä NewLookin vaatteita, meillä oli samanlainen maku..oli meinaa ihan samoja vaatteita myynnissä hänellä mitä itsellä on kaapissa. :)


Mm. tuo söpö keväthaalari löytyi eilen, tuotakaan ei ole varmaan yhtään käytetty. :)

Eilen kun kiertelin tuolla kirppiksellä, niin törmäsin omaan vaatteeseen. Tai siis vaatteeseen, joka minulla oli myynnissä silloin pari viikkoa sitten. Tuo vaate on oikeasti äitini, joten nyt kaikki 38 kokoa käyttävät huomio. ;)

Laitan kuvan tuosta ihanasta vaatteesta nyt tähän ja jos siitä on joku kiinnostunut niin kommenttia vain tähän postaukseen.

Vero Moda tekokarvaliivi tekonahkaisella vyöllä, koko M. Ei mitään vikaa, kuin uusi. Hinta 15€ postareiden kanssa.
Olen jotakin keväistäkin jo tänne kotiin hommaillut näin sisustuksen merkeissä. Ihanaa muuten, että pian saa tuon uuden, viime syksynä valmistuneen terassin kunnolla käyttöön! Mies kyllä jo aloitti kesäkauden viime sunnuntaina, kun grillasi meille makkaraa ja kanaa. :)
Mutta siis, uudet sohvatyynyt tuli hankittua tuossa jokunen aika sitten.



Oliko tuosta liivistä kiinnostuneita siellä ruudun toisella puolella? :)

8 kommenttia:

  1. Aivan IHANAT sohvatyynyt, saako kysyä mistä olet löytänyt? Ja pikkumiehellä söpöjä vaatteita! Toivottavasti paranet pian ��

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Nuo tyynyt on Keskisen Kyläkaupasta, en tiedä onkohan niitä vielä siellä, siitä jokunen aika kun ne ostin. :) Muualla en ole noita nähnyt. Kyllä tänä olo tästä paranee koko ajan, onneksi. :)

      Poista
  2. Kauniit noi sohvatyynyt on!
    Ihana liivikin, mutta koko todellakin liian pieni! :(
    Poitsullekin kivan haalarin löysit.
    Tosi vähän live kirppiksillä on noita plus koon vaatteita! :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kata Maria! Arvaa vaan olisko tuo liivi omassa kaapissani, jos olis sopiva. :D Miks ei niitä plussakokoisia vaatteita myydä sitten kirppiksellä, olisko ne siirtyny feissarikirppiksille kokonaan?

      Poista
  3. Mä menen joka ilta kympiltä nukkumaan :) En vaan jaksa herätä klo 6, jos valvon pidempään. Vuosien tottumuksella, se unikin tulee automaattisesti klo 22 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kyllä minäkin menin jo kympiltä nukkumaan, kun oli pitkä työmatka silloin. Heräsin joka aamu 5:30, huh. Äkkiä se kroppa siihenkin tottui. Nyt kun en käy töissä, niin en vaan osaa mentyä nukkumaan niin aikaisin, vaikka poitsu meneekin. :)

      Poista
  4. Kyllä sen omanajan mielellään nauttii illasta kun lapsi/lapset nukkuu. Tosin kun esikoinen oli ihan pieni niin saatoin mennä nukkumaan jo 19-20 välillä että jaksoin yösyötöt ja hulinat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, on se kivaa omaa aikaa. :) Eilenkin poitsu nukahti klo 21:30 ja minä klo 00:15. :D

      Poista