keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Päivänasua

Muutama varmaan jo instagramin puolelta huomasin, että tein viikko sitten tilauksen Bubbleroomille ja se paketti tuli pari päivää sitten.
Paketissa oli 6 erilaista vaatejuttua, 4 pidän..aika hyvin. :)

Laitan tähän ensiksi kuvaa kaikista tilaamistani vaatteista. Suurin osa vaatteista on Happy Holly -tuotemerkkiä, minulla ei ole aiemmin ollutkaan ko. merkkiä. Ilmeisesti näitä saa myös Halensilta, koska osassa näissä vaatteissa oli Halensin merkki.


Oikeastaan yksi tuosta puuttuu, sitä ei löytynyt enää tuolta Bubbleroomin sivuilta ollenkaan. No, se se tulee sitten asukuvissa joskus vastaan, sen nimittäin pidin.

Näistä kollaasin vaatteista palautin tuon urheilutopin ja tuon valkoisen paidan, jossa on pitsiä selässä. Toppi ei tukenut tarpeeksi ja tuo valkoinen paita oli hihoista vähän kinnaava ja lisäksi väri oli luonnonvalkoinen, joka ei sovi minulle.
Tänään laitoin päälle tuon ihanan valkoisen mekon, tykkään tuosta kovasti.

farkkutakki - H&M+ / mekko - Bubbleroom Happy Holly / housut - Seppälä GGBubbleroom/mekko

Tuosta mekosta näköjään näkyy läpi, huomasin sen vasta näitä kuvia katsoessani. Noh, tykkään siitä silti suuresti. Tekisi mieli tilata muissakin väreissä, tuota oli ainakin vaaleanpunaisena.

Oltiin tänään poitsun ja mummin kanssa kaupungilla ja tuo asu minulla oli siellä. Ihanaa, että voi pukeutua jo kevyemmin!

Mitä tykkäätte mekosta? :)

8 kommenttia:

 1. Kaunis mekko, imartelee vartalosi mallia. Pitääpä tsekata itsekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Vaikuttaa ihan hyvälaatuiselta tuo matsku, itse ainakin tykkäsin. Pitää varmaan vielä vaaleanpunaisena tilata myös!

   Poista
 2. Todella kaunis mekko! :)
  Näköjään sinäkin kuljet tennareissa mekko päällä. ;) Eikä se näytä pahalta ollenkaa. Itse ku kuljen samoin, ku jalkaani ei ihan heti löydy aina kenkiä sopivia. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kata Maria! Joo, nuo kengät on koko ajan jalassani. :D Ballerinat on vielä liian vilpoisia pitää, joten nuo on niin hyvät!

   Poista
 3. Wau! Olet laihtunut selvästi :) upea mimmi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi. :) En ole ikävä kyllä laihtunut enempää siitä aiemmasta määrästä. Nyt imetyskään ei ole enempää vienyt kiloja, vaikka melkein joka päivä tulee käytyä vaunuttelemassakin.

   Poista
 4. Oho, kommentti hävis... Siis, hyvältä näyttää! Mikä koko tuo on? Olen katsonut tuota mekkoa Halensilta ja pähkäillyt kokoa kun on nuo tuplakoot. Ne koko-oppaat kun eivät ihan aina pidä paikkaansa.
  -B-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos B! :)Piti oikein tarkista koko, se on 52/54S.

   Poista